Trans birey olduğunu açıklayan Elliot Page'in Umbrella Academy'deki rolü değişecek mi?

Trans birey olduğunu açıklayan Elliot Page'in Umbrella Academy'deki rolü değişecek mi?

Trans birey olduğunu ve adını Elliot olarak değiştirdiğini açıklayan ünlü oyuncunun Umbrella Academy dizisindeki rolünün geleceği merak konusu olmuştu. Elliot Page'in dizideki rolü değişecek mi belli oldu.

Variety’nin haberine göre, popüler Netflix dizisinde Page’in canlandırdığı Vanya karakterinde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Variety’nin haberinde şu ifade kullanıldı: “Vanya, süper gücü ses kullanımıyla açığa çıkaran cisgender (Cis doğumda atanan cinsiyeti ile cinsiyet kimliği eşleşen kişileri ifade eder) bir kadın. Kaynaklardn biri Variety'e, karakterin cinsiyetini değiştirmeye yönelik bir plan olmadığını söyledi.”

Dolayısıyla 33 yaşındaki Kanadalı oyuncunun Vanya Hargreeves rolüne devam edeceği bildirildi.

Trans birey olduğunu açıklayan Elliot Page'in Umbrella Academy'deki rolü değişecek mi? - Resim : 2

JENERİKTEKİ ADI DEĞİŞTİRİLDİ

Ancak diziyle ilgili şimdiden bir değişiklik yapıldı. Page’in adı, IMDB’nin The Umbrella Academy sayfasındaki oyuncu kadrosunda Elliot olarak değiştirildi. Netflix’in de dizinin jeneriğindeki ismi Elliot olarak değiştireceği öğrenildi.

LGBTİ bireyleri ödüllendiren GLAAD adlı organizasyonun yöneticisi Nick Adams, “Trans oyuncular, hem trans hem de cisgender karakterleri oynayabilirler. Elliot’ın Umbrella Academy’ye harika bir şekilde devam edeceğinden ve gelecekte farklı pek çok rolü üstleneceğinden eminim” dedi.

Elliot Page