Elizabeth Hurley'den Steve Bing paylaşımı: Bu korkunç bir son

Elizabeth Hurley'den Steve Bing paylaşımı: Bu korkunç bir son

Elizabeth Hurley, Los Angeles'taki evinde intihar eden eski eşi Steve Bing'le ilgili Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley'nin eski kocası ve oğlunun babası yapımcı Steve Bing, Los Angeles'ta oturduğu apartmanın 27'inci katından atlayarak intihar etti.

ELİZABETH HURLEY'E ŞOK: OĞLUNUN BABASI İNTİHAR ETTİ

Hurley, eski eşiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayarak Bing'e veda etti. Hurley, oğlu Damian'ın babası Bing'in Los Angeles'taki evinde intihar etmesinin ardından, inanılmaz şekilde üzgün olduğunu dile getirdi.

Elizabeth Hurley'den Steve Bing paylaşımı: Bu korkunç bir son - Resim : 1

Hurley, "Steve artık bizimle birlikte değil" diyerek, "Bu korkunç bir son" ifadelerini kullandı. Eski eşi ile mutlu zamanlar yaşadıklarını belirten Hurley, Bing ile zor zamanlar geçirdiklerini de yazdı.

Elizabeth Hurley'den Steve Bing paylaşımı: Bu korkunç bir son - Resim : 2

Geçen yıl Bing ile aralarının düzeldiğini ve yeniden yakınlaştıklarını da söyleyen Hurley, son olarak oğulları Damian'ın 18'inci doğum gününde konuştuklarını vurguladı.

Elizabeth Hurley'den Steve Bing paylaşımı: Bu korkunç bir son - Resim : 3

İngiliz oyuncu ve model yazısını "Bu yıkıcı bir haber. Herkese sevgi dolu mesajları için teşekkür ederim" diyerek noktaladı. 

Elizabeth Hurley Steve Bing instagram Los Angeles