Ekrana ara veren Ozan Güven köy hayatına yöneldi

Ekrana ara veren Ozan Güven köy hayatına yöneldi

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'un açtığı darp davası nedeniyle yargılanan Ozan Güven, dava sonuçlanana kadar Cunda'da kalmayı planlıyor. Ünlü oyuncu bu süreçte kendisine yeni bir uğraş buldu.

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle yargılanan Ozan Güven'in 30 Nisan’da görülecek olan dava sonuçlanana kadar, zorunlu olmadıkça İstanbul’a dönmek istemediği iddia edildi. 

Hakkındaki darp iddiası nedeniyle Star TV’de ekrana gelen Babil dizisinden ayrılmak zorunda kalan Güven’in son oynadığı Don Kişot’ta oyuncu kapalı gişe gitmişti. 

Ünlü oyuncu mahkemeden karar çıkana kadar çok sevdiği mesleğine de ara verdi. TV100’de ekrana gelen Magazin Hattı’nın özel haberine göre Ozan Güven’in bu arada kendisine yeni bir uğraş edindiği ortaya çıktı.

Ekrana ara veren Ozan Güven köy hayatına yöneldi - Resim : 1

Ünlü oyuncunun arkadaşlarıyla Burhaniye'de aldıkları arsada organik tarıma başlayıp köy hayatına yöneldiği öğrenildi.

AYLIK GELİRİNİ MAHKEMEDE AÇIKLADI

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla yargılanan Ozan Güven geçtiğimiz kasım ayında ilk kez hakim karşısına çıktı.

Ekrana ara veren Ozan Güven köy hayatına yöneldi - Resim : 2

Ozan Güven oyunculuk yaptığını ve aylık 5 bin lira geliri olduğunu söyledi. Müşteki sanık Deniz Bulutsuz ise eğitim danışmanı olduğunu belirterek aylık gelirinin 20 bin lira olduğunu ifade etti.

Güven'in mahkemede belirttiği aylık geliri günlerce konuşuldu. 

Kaynak: Haber Global TV

Ozan Güven organik tarım Deniz Bulutsuz magazin haberleri