Kenan İmirzalıoğlu'dan Kurtlar Vadisi açıklaması: Yeşil ışığı söndürdü

Kenan İmirzalıoğlu Dizi Haberleri
Kenan İmirzalıoğlu'dan Kurtlar Vadisi açıklaması: Yeşil ışığı söndürdü

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalığoğlu'nun Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde oynayacağı iddia edilmişti. Ancak yıldız oyuncunun açıklamaları durumun hiç de öyle olmadığını gösterdi.

Kenan İmirzalioğlu, Kurtlar Vadisi Kaos hakkında konuştu. Türk televizyon tarihinin kült dizileri arasına adını yazdıran yapımlardan olan Kurtlar Vadisi'nin yeni versiyonda ünlü oyuncunun da rol alacağı konuşuluyordu. 

Kenan İmirzalıoğlu, dizide rol alacağına yönelik medyada çıkan "Kurtlar Vadisi'ne yeşil ışık yaktı" haberleri için yorumda bulundu.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Kardeşlerim isimli atv dizisi Cumartesi ekranına gelince, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına bir süreliğine veda etmişti. Yarışmanın tamamen kaldırılmadığı, sadece bir süre ara verdiği ve yaz aylarında ekran daha müsait olunca yeniden başlayacağı belirtilmişti. İmirzalıoğlu da projeye devam edeceklerini net bir şekilde açıkladı.

Kim Milyoner Olmak İster dışında başka projeleri de olduğunu, konuşmaların sürdüğünü anlatan ünlü oyuncu, Kurtlar Vadisi Kaos dizisiyle ilgili bir görüşmesinin olmadığını da net bir şekilde şu sözlerle ifade etti:

 "O yanlış anlaşıldı. Kurtlar Vadisi öyle bir görüşmem yok. Geçen sefer de aynı şeyi söylemiştim ama, yanlış anlaşılmış, yeşil ışık yakıyor diye. Öyle bir şey yok. Ortada bir ışık falan da yok."

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Kaos Kurtlar Vadisi dizi dizi haberleri magazin