Ece Üner ile Susma programında 'manipulasyon' iddiasına yanıt geldi

Ece Üner
Ece Üner ile Susma programında 'manipulasyon' iddiasına yanıt geldi

Kanal D'de yayınlanan "Ece Üner ile Susma" programında olayların manipüle edildiği, reyting uğruna çarpıtıldığı iddia edildi. Kısa sürede gündem olan konuyla ilgili Ece Üner ile Susma'nın yapım şirketi Bloom Medya'dan açıklama geldi.

Ece Üner'in 'Susma' ekibinde çalışan 7 gazetecinin, olayların manipüle edildiği, reyting uğruna çarpıtıldığı iddiasıyla program ekibinden istifa ettiği öne sürüldü. 

"ECE ÜNER İLE SUSMA’DA MANİPULASYONA YER VERİLMİYOR"

Gündüz kuşağında yayınlanan 'Ece Üner ile Susma' programının yapım şirketi Bloom Medya, söz konusu iddiaları yalanlayarak şu açıklamada bulundu: 

"Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma programı hakkında dün bazı haber mecralarında yayınlanan asılsız iddialardan büyük hoşnutsuzluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. 

Programımızda yer alan konular, içeriğimiz gereği katılan kişilerin kendi iddialarını ve yaşadıklarını yansıtmaktadır. Programımızda hiçbir şekilde manipulasyona yer verilmemektedir. Bu durum zaten gerçek kişi ve olayların yer aldığı programımızın içeriğine ters düşmektedir. 

Yapılan bu haberlerin gerçegi yansıtmadığını önemle belirtmek isteriz."

PROGRAM TANITIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Ece Üner'in programının tanıtımı için Fedai Varan tarafından 2019 yılında öldürülen Emine Bulut'un kızının sesinin fon olarak kullanıldığı belirtilmiş, tanıtım tepkilere neden olmuştu.

Üner, eleştirilere yanıt verirken, çığlık seslerinin Emine Bulut'un kızına ait değil 25 Haziran'da eşi tarafından katledilen Yemen Akoda'nın kızına ait olduğunu söylemişti.

Üner, “O çığlık, 25 Haziran’da annesini kaybeden bir kızın çığlığıydı evet, genç bir kızın, reşit bir kızın çığlıydı. O kız da isyan ediyordu. Defalarca şikayet etmişlerdi. Ben o gün, haber spikerliğini bırakıp, kariyerimi değiştirdim” demişti.

Kaynak: Haber Global TV

ece üner ece üner ile susma Kanal D magazin haberleri ece üner kimdir