Ünlü şarkıcı Ece Seçkin fark etti! Katilin videosundaki o şarkıya dikkat çekti

Haber Merkezi
Incel Magazin Haberleri
Ünlü şarkıcı Ece Seçkin fark etti! Katilin videosundaki o şarkıya dikkat çekti

Cani Semih Çelik'in kan donduran cinayetleri sonrasında sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ece Seçkin, katilin 1 yıl önce çekilen görüntülerinde arkada çalan müziğe dikkat çekti. Seçkin, "Bu pislik bir nevi İncelliğe bir selam da çakmış. Çünkü bu lanet eylemini gerçekleştirip incel örgütünün idolü olmak istiyordu" dedi.

19 yaşındaki Semih Çelik, 4 Ekim saat 15.30 sıralarında İstanbul Eyüpsultan'da kız arkadaşı Ayşenur Halil'i (19) boğazını keserek öldürdü. Ardından 16.00'da Edirnekapı surlarına çağırdığı İkbal Uzuner'i (19) vücudunu parçalatıp başını keserek öldürdükten sonra kendini aşağı atarak intihar etti. Bu vahşet Türkiye'yi dehşete düşürdü.

Kan donduran olayın ardından çeşitli sosyal medya platformları gündeme geldi. Bunlardan biri de Discord. Ece Seçkin bu konuda bilgilerini sosyal medyadan paylaşıyor.

Şarkıcı Ece Seçkin, son olarak katilin 1 yıl önce çekilen görüntülerinde arkada çalan müziğe dikkat çekti. Seçkin, "Bu pislik bir nevi incelliğe bir selam da çakmış. Çünkü bu lanet eylemini gerçekleştirip incel örgütünün idolü olmak istiyordu" ifadelerini kullandı.

"ÖRGÜTÜN İDOLÜ OLMAK İSTİYORDU"

"Katilin kendini surlara asarak öldürme planı şovunun da bir parçasıydı" diyen şarkıcı Ece Seçkin şunları yazdı:

"İkbal'e gönderdiği veda videosunda arkada çalan şarkının 'Where is my mind' şarkısı Fight Club'ın kapanış sahnesinde çalan şarkıdır. Fight Club bu İnceller'in Matrix'ten sonra en benimsediği film. Yani bu pislik bir nevi incelliğe bir selam da çakmış. Çünkü bu lanet eylemini gerçekleştirip incel örgütünün idolü olmak istiyordu.

En büyük tehlike burada! Yani kafasına yeni idol olmayı koyacak olan sapıklarda! Yine yapacaklar, Discord kapansa Telegram'dan örgütlenecekler. Hepsi forumcu panelci kadın düşmanı pedofili bu şerefsizlerin..."