Discord'da zorbalık ve şantaj yaptığı iddia edilmişti... Ecrin Su Çoban'dan ilk açıklama!

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Discord'da zorbalık ve şantaj yaptığı iddia edilmişti... Ecrin Su Çoban'dan ilk açıklama!

Son günlerde Ecrin Su Çoban olayı gündeme geliyor. Türkiye'de yaşanan kadın cinayetlerinin ardından birçok olay da gün yüzüne çıkmaya başladı. İddialara göre, Ecrin Su Çoban'ın, Discord platformu aracılığıyla bazı gruplarla ilişkili olduğu ve bu gruplarda yer alarak birçok kişiye şantaj yaptığı öne sürüldü. İddiaları yalanlayan Ecrin Su Çoban, ailesiyle birlikte suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Deha Tuzcu isimli sosyal medya kullanıcısının Discord’da kız çocuklarına yönelik yapılan zorbalık ve tacizlerin başladığı panelin sahibi olduğu iddia edilmişti. Sosyal medyada gündeme gelen olayın ardından fenomen Ecrin Su Çoban ile ilgili de çeşitli iddialar ortaya atıldı.

17 yaşındaki fenomenin, Discord üzerinden insanları torbalayıp şantaj yaptığı iddia edilmişti. Çoban'dan konuya dair ilk açıklama geldi.

Çoban söz konusu iddialar ardından; "Hakkımda ortaya atılan tamamı asılsız ve hayal ürünü olan iddialara itibar etmeyiniz, bu iddiaları ortaya atanlar hakkında ailem ile birlikte suç duyurusunda bulunduk. Gerekli açıklamayı avukatım ile birlikte detaylı bir şekilde vereceğimiz bilmenizi isterim" açıklamasında bulundu.

Discord'da zorbalık ve şantaj yaptığı iddia edilmişti... Ecrin Su Çoban'dan ilk açıklama! - Resim : 1

‘DEPREMZEDELERİ DOLANDIRDI’ İDDİASI

Ecrin Su Çoban, son olarak nakliyat şirketi kurdurup depremzedeleri dolandırdığı, kendisine dolandırıcılık için site açmayan bir çocuğu tehdit ettiği, 901 suç örgütüyle beraber hareket ettiği iddialarıyla gündeme geldi.

Discord'da zorbalık ve şantaj yaptığı iddia edilmişti... Ecrin Su Çoban'dan ilk açıklama! - Resim : 2

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR?

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli'de dünyaya geldi. 2018 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışmasıyla tanınan Ecrin su Çoban, yarışmada ilk olarak Nil Karaibrahimgil’in Kanatlarım Var Ruhumda isimli şarkıyı seslendirmişti. Ardından çeyrek finalde Atiye’nin Ya Habibi ve yarı final de Gökçe Tik Tak şarkılarını söyleyen Çoban, finalde elenmişti. Ecrin Su Çoban, 2019 yılında "Afili Aşk" dizisinin “Afili Aşk” şarkısını Aslı Demirer ile seslendirmişti. Ecrin Su Çoban oyunculuk kariyerine 2019 yılında Masal Şatosu: Sihirli Davet sinema filminde yer aldı.