Şarkıcı Ece Seçkin'den müjde! Düğün tarihi belli oldu

Şarkıcı Ece Seçkin'den müjde! Düğün tarihi belli oldu

Ünlü popçu Ece Seçkin, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Pilot nişanlısı Çağrı Terlemez ile ilişkilerinde 3. yılı geride bıraktıklarını söyleyen Seçkin, düğün tarihiyle ilgili bilgi verdi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere takıldı. Yeni şarkısının klibi için kostüm provasına gelen Seçkin, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Şarkıcı Ece Seçkin'den müjde! Düğün tarihi belli oldu - Resim : 1

Pandemi döneminde önce kilo alıp sonra zayıfladığını belirten 29 yaşındaki şarkıcı, "İlk zamanlar o kadar kilo almıştım ki aynalara küsmüştüm. O halimden sonra spora başladım. Şimdi de eski pantalonum bile üzerime büyük geliyor. Gördüğünüz gibi iyi bir alışverişe çıkmaya ihtiyacım var" dedi.

Şarkıcı Ece Seçkin'den müjde! Düğün tarihi belli oldu - Resim : 2

DÜĞÜN EYLÜLDE

Ece Seçkin, ayrıca nişanlısı Çağrı Terlemez ile ilişkilerinde 3. yılı geride bıraktıklarını söyledi. Seçkin, "Pandemi olmasaydı 2020'nin Haziran ayında evlenmiş olacaktık. Dolayısıyla ailelerimiz de 'Hadi ama artık' demeye başladı. Kısmetse düğünümüz eylül gibi olacak. Güzel bir düğün istiyoruz" ifadelerini kullandı.

ÇAĞRI TERLETMEZ KİMDİR? 

Çağrı Terletmez Sinop'ta dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Türk Hava Yolları'nda pilot olarak göreve başlayan Çağrı Terlemez, Eylül ayında ünlü popçu Ece Seçkin ile nişanlanmıştır. Çağrı Terlemez Türk Hava Yolları'nda A320 uçuşlarını gerçekleştirmektedir.

Şarkıcı Ece Seçkin'den müjde! Düğün tarihi belli oldu - Resim : 3

“ONU GÖRDÜĞÜM AN ANLADIM”

Ece Seçkin, Çağrı Terlemez'le tanışma hikayesini ise şöyle anlatmıştı;

"Nişanlım bir pilot. Çağrı ile uçakta tanıştık. O da yolcuydu. Son dakika bindi uçağa. Onu gördüğüm an, “Ben bu adamla evleneceğim” dedim. Onu önceden tanıyor gibiydim. Sanki beynimde bir şey hazırmış ve onu bekliyormuş gibiydim. Çağrı’nın yanında ekibimden biri oturuyordu. Uçak yerdeyken mesaj attım, “Hemen yanında oturan adamla tanış ve beni tanıştır. Onunla evleneceğim” diye.

Arkadaşımla telefon alışverişi yapmışlar. Ertesi gün arkadaşımı arayıp bana el yapımı bir hediye yaptırdığını söylemiş. Ardından WhatsApp üzerinden yazıştık. Liseli âşıklar gibiydik.

Yaşadığımız, aşkın da ötesinde; arkadaşlık, abi-kardeşlik, her şey var ilişkimizde. Bu yüzden onu sadece eşim ya da sevgilim diye adlandırmak aramızdaki şeyi küçümsemek gibi geliyor."

Ece Seçkin 2021'de evlenen ünlüler Çağrı Terlemez