Ebru Şallı EYT'den emekli oldu, aldığı maaşı açıkladı

Magazin Haberleri
Ebru Şallı EYT'den emekli oldu, aldığı maaşı açıkladı

Eşi Uğur Akkuş 500 bin dolarlık dolandırıcılık davası nedeniyle havalimanında gözaltına alınan Ebru Şallı, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Ebru Şallı, EYT’den emekli olduğunu açıkladı. Şallı “EYT’liydim. Başvurdum ve emekli oldum” dedi.

Ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş geçtiğimiz gün havalimanında gözaltına alınmıştı. 500 bin dolar alacağı olan bir şahsın şikâyeti üzerine tatil dönüşü polis tarafından alınan Akkuş, eşi Ebru Şallı’ya aldığı Bentley marka otomobili alacaklıya vermiş ve hakkındaki şikayet kalkınca serbest kamıştı.  

"EMEKLİ MAAŞIM 7 BİN 500 LİRA"

Ebru Şallı dün Nişantaşı’nda muhabirlerin sorularını yanıtladı ve “Dün benim de gözaltına alındığım haberleri çıktı. Ben de mecburen evden video çekip açıklama yaptım sosyal medyada… Konunun benimle alakası yok. Uğur’un bir işi ile ilgili ifade vermesi gerekiyordu. Burada olmadığı ve ifadeyi veremediği için konu zorunlu ifadeye düştüğü için direkt ifadesini verdi. Sorun yok, ifadesini verdi çıktı.” diye konuştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Şallı geçen aylarda boşanma davası açmaktan son anda vazgeçtiği eşiyle arasında bir sorun olmadığını belirtti. Öte yandan 45 yaşındaki Ebru Şallı EYT’den emekli olduğunu açıkladı. Şallı “EYT’liydim. Başvurdum ve emekli oldu. Emekli maaşım 7 bin 500 TL… Bayram olmadan bayram ikramiyesi geldi. Onu şu an harcamadım” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri