Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi

Magazin Haberleri

Gün Işığım adlı dizide Kerem Bürsin ile başrolleri paylaşmaya hazırlanan Hafsanur Sancaktutan dün akşam "Yılın Stil Keşfi" ödülüne layık görüldüğü ELLE Style Awards törenine katıldı. Ünlü oyuncunun kırmızı halıda poz verirken şekilden şekle girmesi gündem oldu.

Sosyal medyada bir milyonu aşkın takipçi kitlesi bulunan Hafsanur Sancaktutan, dün akşam "Yılın Stil Keşfi" ödülüne layık görüldüğü ELLE Style Awards törenine katıldı.

Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi - Resim : 1

Göğüs dekolteli uzun bir elbise tercih eden Sancaktutan, saç tasarımıyla da dikkat çekti. Tören öncesi kırmızı halıda basın mensuplarının karşısına geçen oyuncu, poz verirken şekilden şekle girdi.

Acelesi olduğu için saniyeler için poz değiştiren oyuncu, Instagram hesabından bir video yayınlayarak kendisiyle ilgili yapılan yorumları ti'ye aldı.

Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi - Resim : 2

Hızlı bir şekilde poz veren bir kadının videosunu yayınlayan oyuncu "Dün gece hızlı poz verip içeri yetişmeye çalışan ben" notunu yazdı. Daha sonra verdiği pozları paylaşan Sancaktutan, "Neyse olmuş sanki" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Hafsanur Sancaktutan Hafsanur Sancaktutan pozlar magazin haberleri