Üç yıllık aşk bitti! Duygu Sarışın ile Çağatay Ulusoy'un ayrılık sebebi belli oldu

Üç yıllık aşk bitti! Duygu Sarışın ile Çağatay Ulusoy'un ayrılık sebebi belli oldu

Üç yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın yine yollarını ayrıldığı iddia edildi. Ulusoy'un aksine ilişkisini gözlerden uzak yaşamak istemeyen Duygu Sarışın'ın ayrılığı istediği ve evi terk ettiği öne sürüldü.

Uzun bir süredir birlikte olan ancak ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'dan kötü haber geldi. Magazin gündemine sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın ayrıldığı iddia edildi.

Takvim'de yer alan habere göre, ilişkilerini kapalı kapılar ardında yaşamaktan sıkılan Sarışın'ın evi terk ettiği belirtildi.

Üç yıllık aşk bitti! Duygu Sarışın ile Çağatay Ulusoy'un ayrılık sebebi belli oldu - Resim : 1

ULUSOY’UN TERCİHİ SEVGİLİSİNİ BIKTIRDI

Kariyer planlaması yüzünden 33 yaşındaki sevgilisi Duygu Sarışın ile kameralardan uzakta aşk yaşayan ve birlikte görülmek istemeyen Çağatay Ulusoy'un bu tavrı sevgilisini bıktırdı. 

Pandemi nedeniyle aynı evde yaşayan ve yaz aylarını da tekneyle Ege’yi dolaşarak geçiren çift, Ulusoy'un "Özel hayatımla gündeme gelmeyeceğim, o yüzden ilişkimiz göz önünde olmasın" ısrarı üzerine yollarını ayırdı.

Üç yıllık aşk bitti! Duygu Sarışın ile Çağatay Ulusoy'un ayrılık sebebi belli oldu - Resim : 2

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Sarışın, daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur.

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol almıştır.

Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Burcu karakterini canlandırmıştır.

Duygu Sarışın 1.70 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.

Duygu Sarışın Çağatay Ulusoy