Duygu Özaslan ile sevgilisi Can Maxim Mutaf havuzda aşka geldi

Duygu Özaslan ile sevgilisi Can Maxim Mutaf havuzda aşka geldi

Ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, sevgilisi Can Maxim Mutaf ile tatile çıktı. Sevgilisiyle havuzda verdiği sarmaş dolaş pozları yayınlayan Özaslan'ın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

YouTube’da yayınlanan videolarıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, her yaptığıyla gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene kilolu haliyle gündem olan Özaslan şimdilerde de sevgilisiyle verdiği pozlarla dikkat çekiyor. 

Duygu Özaslan ile sevgilisi Can Maxim Mutaf havuzda aşka geldi - Resim : 1

AŞK POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ve arkadaşlarıyla tatile çıkan Özaslan, her anını Instagram hesabından paylaşıyor. Fenomen son olarak sevgilisiyle havuzda verdiği sarmaş dolaş pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Özaslan'ın "Havuza asla kafasını sokmayanlar el kaldırsın" notuyla paylaştığı pozlara yorum ve beğeni yağdı.

Duygu Özaslan ile sevgilisi Can Maxim Mutaf havuzda aşka geldi - Resim : 2

"YAŞIYORSUN BU HAYATI"

Paylaşımıyla kısa sürede yoğun ilgi gören Duygu Özaslan'ın fotoğraflarına, "Yaşıyorsun bu hayatı", "2021'den beklentim tam olarak bu..." yorumlar yapıldı.

Duygu Özaslan ile sevgilisi Can Maxim Mutaf havuzda aşka geldi - Resim : 3

GÖRÜCÜ USULÜ TANIŞTIK"

Özaslan, geçtiğimiz günlerde Can Maxim Mutaf ile birlikteliği hakkında konuşmuştu.

Özaslan, "Görücü usulü tanıştık. Ortak bir arkadaşımız ‘Biri var, senden çok hoşlanıyor’ dedi. Beklentim sıfır olduğu için ilgilenmedim. ‘Ya çirkindir ya da salaktır’ dedim. Sonra bir akşam mesaj attı. Ertesi gün buluştuk ve sevgili olduk" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Duygu Özaslan duygu özaslan sosyal medya Can Maxim Mutaf magazin haberleri