Dünyaca ünlü rapçi Lizzo'dan eleştirilere yanıt: Kendimi sansürlemeyeceğim

Dünyaca ünlü rapçi Lizzo'dan eleştirilere yanıt: Kendimi sansürlemeyeceğim

Time dergisi tarafından, 'eğlence dünyasında yılın kişisi' seçilen Lizzo, geçtiğimiz günlerde NBA maçına damga vurmuştu. Kalçasını açıkta bırakan kıyafeti nedeniyle yoğun eleştiriye maruz kalan Lizzo, 'Asla kendimi sansürlemeyeceğim" dedi.

Time dergisi tarafından "eğlence dünyasında yılın kişisi" seçilen rap şarkıcısı Lizzo, önceki günlerde oynanan Los Angeles Lakers ile Minnesota Timberwolves arasına oynana NBA maçına damga vurmuştu. 31 yaşındaki rapçi, kalça kısmı açık elbisesiyle seyircilerin ve objektiflerin ilgi odağı olmuştu. 

62. Grammy Ödülleri'ne 8 dalda aday olan rapçi, salonda kendi şarkısı Juice çalmaya başlayınca dayanamayıp dans etmiş, bu görüntüsü sonrası Lizzo'nun kıyafet seçimi eleştiri konusu olmuştu. Pek çok kişi, kalçasını açıkta bırakan kıyafetin basketbol maçı izlemek için uygun olmadığını savunmuştu.

Dünyaca ünlü rapçi Lizzo'dan eleştirilere yanıt: Kendimi sansürlemeyeceğim - Resim : 1

RAPÇİDEN ELEŞTİRİLERE YANIT: ŞİŞMAN FOBİSİ

Rapçi, kıyafeti hakkında yapılan yorumlara yanıt vererek, eleştirileri "ikiyüzlü" ve "şişman fobisi" ürünü olarak tanımladı. Instagram hesabından açıklama yapan Lizzo, kendisini hiçbir zaman sansürlemeyeceğini söyledi.  

Lizzo, "Olduğum kişi olarak yapmayı seçtiğim şeyler, aynı şeyi yapmak için size ilham verebilir. Benim gibi olmak zorunda değilsiniz. Kendiniz gibi olmanız gerekiyor. Ve asla hiç kimsenin sizi engellemesine ve kendinizden utanmanıza neden olmasına izin vermeyin" açıklamasını yaptı. 

"OLUMSUZ ELEŞTİRİLERİN HAYATIMDA YERİ YOK"

Lizzo, "Eleştirileriniz sizi ilgilendirir, beni etkilemez. Olumsuz eleştirilerin hayatımda yeri yok; hayatımı ve duygularımı kontrol edemez. Hayatımın en mutlu dönemindeyim, etrafım sevgiyle çevrili" yorumunu yaptı.

Dünyaca ünlü rapçi Lizzo'dan eleştirilere yanıt: Kendimi sansürlemeyeceğim - Resim : 2

"ŞAŞIRTTIĞIMI BİLİYORUM"

Yapılan yorumların kendisini engellemediğini dile getiren Lizzo, "Şaşırttığımı biliyorum, çünkü daha önce hiç böylesini görmediniz. Benim gibi vücudu olan birini bu tarz kıyafetlerle ve böyle hareketlerle görmeye alışık değilsiniz" dedi.

"KENDİMİ SESSİZLEŞTİRMEYECEĞİM"

Şarkıcı ayrıca, "Hiçbir zaman kendimi sansürlemek istemiyorum. Kendimi sessizleştirmeyeceğim. Bazılarına seksi gelmediğim için kendi değerimi azaltmayacağım" ifadesini kullandı.

Time dergisi Lizzo Los Angeles Lakers