Donald Trump'tan hiç hazzetmeyen ünlü oyuncu hayatını kaybetti

2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti
Donald Trump'tan hiç hazzetmeyen ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Efsane oyuncu Lucille Ball'un çırağı olarak da bilinen oyuncu Carole Cook, 98 yaşında hayatını kaybetti. Cook, Donald Trump'a olan muhalefetiyle de tanınıyordu.

Efsane dizi The Lucy Show'la başlayan kariyerine birçok kez konuk oyuncu olarak yer alan ve Lucille Ball'un çırağı olarak ün yapan oyuncu Carole Cook, 98 yaşında kalbinin durmasını sonucu hayatını kaybetti.

Donald Trump'tan hiç hazzetmeyen ünlü oyuncu hayatını kaybetti - Resim : 1

CAROLE COOK KİMDİR?

1963 ile 1968 yılları arasında The Lucy Show'da 1969 ile 1974 yılları arasında ise 'İşte Lucy'de konuk oyuncu rolleriyle tanınan Cook, kariyerin ise Lucill Ball'ın ricasıyla 1959 yılında 'Westinghouse Desilu Playhouse'da başlamıştı.

Sinemada ise onu daha uzak bir dönemde izlemeye başladık. 1984 yapımı Sixteen Candles'ta Büyükanne Helen rolünü oynadı. Ayrıca The Incredible Mr. Limpet, Palm Springs Weekend, American Jigolo, The Gauntlet, Grandview USA, Summer Lovers ve A Very Sordid Wedding adlı yapımlarda rol aldı.

TV'de ise Lucille Ball'la paylaştığı yapımların dışında The Many Loves of Dobie Gillis, US Marshal, Daniel Boone, My World and Welcome to It, That Girl, Baretta gibi filmlerde konuk oyuncu olurken Starsky ve Hutch, Charlie'nin Melekleri, Kara Şimşek, Laverne & Shirley, Aşk Gemisi, A Takımı, Murder She Wrote, Grey's Anatomy gibi dizilerde de oynadı.

Tiyatroda da boy gösteren oyuncu '42nd Street'te Maggie Jones rolüyle ses getirdi. Broadway müzikali 'Romantic Comdey'de ise Blanche Daly'yi canlandırdı.

14 Ocak 1924 tarihinde doğan oyuncunun gerçek adı Mildred Frances Cook'tu. Ancak bir arkadaşının önerisiyle adını Carole Cook olarak değiştirdi.

Carole Cook sanat hayatının yanı sıra Donald Trump'a karşı olan muhalefetiyle de dikkat çekmişti. Kendisini bir Trump düşmanı olarak gören Cook bir muhabirin "Başkan Trump'ı öldürmemiz mi gerekiyor?" sorusuna esprili bir şekilde "Neden olmasın? Bu beni Trump'ın düşmanlar listesine sokar mı, umarım" diye yanıt vermişti.

Hatta geçtiğimiz haftalarda bir Trump taraftarının elinden "Trump" bayrağını alıp yırtmış ve manşetlere çıkmıştı. O anları da Instagram'dan paylaşmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Donald Trump 2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler hayatını kaybetti