Dolandırıcılık iddiası! Fenomen çiftten 100 milyon TL'lik vurgun

Magazin Haberleri
Dolandırıcılık iddiası! Fenomen çiftten 100 milyon TL'lik vurgun

Ünlü bir fenomen çiftin insanları dolandırarak kaçtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun reklam çekmek için bütçe isteyip insanlardan para topladığı, ardından da topladıkları 100 milyon TL ile yurt dışına kaçtığı iddia edildi.

Reklamcı ve sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ile prodüktör eşi Beril Talu’nun yakın çevrelerini dolandırarak ortadan kaybolduğu iddia edildi.

Yaklaşık 1 milyon takipçili 'Var Böyle Tipler' Instagram hesabıyla birlikte kişisel hesaplarını da kapatan çifte pazartesiden bu yana ulaşılamadığı öne sürülüyor.

Çiftin reklam işlerini bahane ederek kurdukları bir sistemle ortaokul arkadaşlarından evlerinde çalışan yardımcıya kadar onlarca insandan para topladıktan sonra bir veda partisi düzenleyerek Portekiz’e kaçtıkları, topladıkları meblağın 100 milyon liranın üzerinde olduğu da iddialar arasında.

Dolandırıcılık iddiası! Fenomen çiftten 100 milyon TL'lik vurgun - Resim : 1

Sosyal medyada yarattığı 'Var Böyle Tipler' karakteriyle ün kazanan ve bugüne dek oyunculuktan talk show sunuculuğuna kadar yaptığı çeşitli işlerle tanınan Kıvanç Talu ve eşi hakkındaki iddialar gelen açıklamalarla giderek güçleniyor.

Konuyla ilgili paylaşılan mesajlardan bazıları şöyle:

Dolandırıcılık iddiası! Fenomen çiftten 100 milyon TL'lik vurgun - Resim : 2Dolandırıcılık iddiası! Fenomen çiftten 100 milyon TL'lik vurgun - Resim : 3Dolandırıcılık iddiası! Fenomen çiftten 100 milyon TL'lik vurgun - Resim : 4

 

Kaynak: Haber Global TV

Kıvanç Talu Beril Talu magazin haberleri var böyle tipler dolandırıcılık