Doğu 1. Bölüm İzle

Dizi Haberleri
Doğu 1. Bölüm İzle

BluTV'nin yeni dizisi ilk üç bölümü 31 Mart 2021 Çarşamba günü yayınlandı. İşte Doğu Demirkol'un Doğu dizisinin 1. 2. ve 3. bölümünü tek parça full olarak seyredebileceğiniz link. BluTV Doğu 1. Bölüm İzle.

Doğu Demirkol'un yeni dizisi Doğu'nun 1. 2. ve 3. bölümleri BluTV'de yayınlandı.

31 Mart 2021 tarihi itibariyle yayınlanmaya başlayan dizinin ilk planda 3 bölümü BluTV platformunda izlenebiliyor.

Doğu dizisinin konusu

Hayatında hiçbir konuda başarılı olamayan Doğu’nun etrafında onu destekleyen kimse olmamasına ve gülünecek pek de bir şey bulamadığı hayatına rağmen komedyen olma serüveni. ‘Doğu’, ailesinin zoruyla istemediği bir bölümü okuyan ve üniversitedeki 7. yılını doldurmasıyla o bölümden hiç mezun olamayacağının sinyallerini açıkça veren zeki ama tembel Doğu’nun komedyen olma yolculuğunu konu alıyor. Diziden yayınlanan ilk tanıtım, üniversitede geçen uzun yıllarının ardından mezun olamadan okuldan atılma tehlikesi yaşayan Doğu’nun çaresiz ve komik olan hayatından bir kesiti seyircilere sunuyor.

Doğu Demirkol, Murat Özsoy ile beraber kaleme aldığı projenin bir yandan başrolünde yer alırken bir yandan da yönetmen koltuğunda oturuyor. ‘Doğu’ önümüzdeki günlerde izleyicilerle buluşacak.

Doğu 1. Bölüm İzle

Doğu dizisinin 1. bölümünü tek parça full olarak BluTV'den izleyebilirsiniz. BluTV paralı bir platformdur. 

DOĞU DİZİSİ FRAGMANI İZLE

Doğu son bölüm izle doğu dizisi dizi haberleri BluTV dizileri dizi izle blutv izle bedava dizi izle doğu dizisi blutv Türk dizileri doğu yeni bölüm izle