Dizideki rolü gerçek oldu! Fauda dizisinin yıldızı İsrail ordusuna katıldı

Hamas Magazin Haberleri İsrail
Dizideki rolü gerçek oldu! Fauda dizisinin yıldızı İsrail ordusuna katıldı

Netflix’te yayınlanan Fauda isimli dizide rol alan oyuncu Idan Amedi İsrail ordusuna katıldığını duyurdu. Oyuncu dizide de İsrail özel ajan grubunda olan Sagi Tzur karakterini canlandırıyordu.

İsrail ve Hamas arasında çatışmalar şiddetlenirken dünyanın çeşitli yerlerinden gelenler, gönüllü olarak İsrail ordusuna katılmaya başladı. Son olarak Netflix'te yayınlanan Fauda dizisinin oyuncularından Idan Amedi, İsrail ordusuna katıldı.

Dizideki rolü gerçek oldu! Fauda dizisinin yıldızı İsrail ordusuna katıldı - Resim : 1

"AİLELERİMİZİ VE ÇOCUKLARIMIZI KORUMAK İÇİN BURADAYIZ"

Instagram hesabından yayınladığı videoda orduya katıldığını söyleyen oyuncu Idan Amedi, şu ifadeleri kullandı: "WhatsApp'ı açtım ve bir sürü mesaj gördüm. Hepinize iyi olduğumuzu bildiriyorum. Cumartesi gününden beri burada pek uyuyamadım ama moralimiz yüksek ve neden burada olduğumuzu her an anlıyoruz. Ailelerimizi ve çocuklarımızı korumak için."

Dizideki rolü gerçek oldu! Fauda dizisinin yıldızı İsrail ordusuna katıldı - Resim : 2

"KAZANANA KADAR DURMAYACAĞIZ"

"On yıldan fazla bir süre önce askeri konuşmaları geride bıraktım. Bu yüzden detaylandırmayacağım, sadece bu zor günlerde tüm İsrail'e basit kelimelerle şunu söyleyeceğim: Kazanacağız. İsrail halkına ve IDF askerlerine merhaba; Bu Fauda'dan bir sahne değil bu gerçek bir hayat. (7 Ekim'i kastederek) Çocuklarımızı korumak için buradayız kazanana kadar durmayacağız. Hadi kazanalım."

Kaynak: Haber Global TV

İsrail ordusu Hamas İsrail magazin haberleri