Dizi sektöründe skandal: Oyuncu adayı cinsel saldırıya uğradı!

Dizi sektöründe skandal: Oyuncu adayı cinsel saldırıya uğradı!

Dizilerde rol almak isteyen oyuncu adayı kayıtlı olduğu ajansın cast direktörü tarafından cinsel saldırıya uğradı. Şüpheli hakkında 19,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Sabah’tan Atakan Irmak’ın haberine göre, Popüler yayın platformu Netflix üzerinden yayınlanan Aşk 101 isimli dizide rol almak için cast ajansıyla anlaşan oyuncu adayı, ajansta çalışan cast direktörü tarafından cinsel saldırıya maruz kaldı.

Olay İstanbul'un Şişli ilçesinde meydana geldi. Fetanet Ö., isimli oyuncu adayı dizi ve filmlerde rol almak için cast ajansına başvurdu. Genç kadın ajansta cast direktörü olan İbrahim Y. ile kendisine rol ayarlayabilmesi için görüşmeye başladı.

Dizi sektöründe skandal: Oyuncu adayı cinsel saldırıya uğradı! - Resim : 1

VAATTE BULUNDU

Direktör İbrahim Y., genç kadını arayarak Netfilix üzerinden yayınlanan Aşk 101 isimli dizide havuz sahnesi çekileceğini kendisinin de bikinili bir rolde oynayabileceğini söyledi. Genç kadın dizi setinin bulunduğu yere gitti ancak geç kaldığı için projede yer alamadı. Fetanet Ö., durumu cast direktörü İbrahim Y.'ye anlattığında başka dizilerde rol ayarlayacağını bunun için buluşmak istediği cevabını aldı.

Ancak İbrahim Y., başka dizi ayarlama vaadiyle evine davet ettiği genç kadına saldırdı.

SPERM EŞLEŞTİ

Büyük şok yaşayan genç kadın, şikayetçi oldu. Yürütülen soruşturma kapsamında genç kadının kıyafetlerindeki sperm örnekleri İbrahim Y. ile eşleşti. Çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen şüphelinin 19,5 yıla kadar hapsi istendi. 

Aşk 101 cinsel saldırı Netflix magazin haberleri