Didem Soydan sosyal medyadaki çirkin yorumları eleştirdi ve tavsiyede bulundu

Didem Soydan sosyal medyadaki çirkin yorumları eleştirdi ve tavsiyede bulundu

Ünlü model Didem Soydan, özellikle Larissa Gacemer'e yapılan çirkin yorumlardan sonra sosyal medyada yapılan yorumlara tepki gösterdi. Soydan, ünlü isimlere yapılan çirkin yorumlar sonrası öneride bulundu.

Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarına gelen çirkin yorumlar zaman zaman gündeme geliyor. Larissa Gacemer ve Pınar Altuğ'a yapılan yorumlar son olarak tepki çekmişti.

Pınar Altuğ'u sinirlendiren yorum! "Anne bunlar sapık mı?"

Pek çok ünlü isim kendilerine yapılan saygısız yorumları ifşa etme yoluna giderken Didem Soydan yaptığı paylaşımla çözümün paylaşımları yoruma kapamak olduğunu yazdı. Instagram hesabının hikaye bölümünden uzunca bir yazı paylaşan ve içinde de son derece sert ifadelerde bulunan Soydan, kendini korumanın doğal bir hak olduğunu söyledi ünlü isimlere çağrıda bulundu.

Brezilyalı model Larissa Gacemer, "Neden çocuk yapmıyorsunuz?" sorusuna isyan etti

İşte, Didem Soydan'ın dikkat çeken o satırları: 

"Tam dört buçuk senedir yorumlarım kapalı ve sınırlandırılmış durumda. Hiçbir marka için yorumlarımı açmadım ısrar eden marka olursa gerekirse işi geri çevirdim ama yine de açmadım. Ve ne like'larım düştü ne takipçim azaldı. Ha yorum yapamadığı yani kötülüğünü, hasetliğini, pisliğini, hadsizliğini sayfaya yorum olarak akıtamayacak leş kişiler takipten çıktıysa da bunu kayıp değil tam tersi kazanç olarak gördüm." 

"Sosyal medyayı kullanan ve kötü enerjilere maruz kalan tüm arkadaşlarıma bunu tavsiye ettim. Sosyal medya çılgınlığı insanlarda öyle boyutlara ulaştı ki seninle bırak yan yana gelmeyi aynı şehirde ya da sokakta bile bulunmamış tonla manyak, sapık, hasta ve geri zekalı kişiler bütün bu hallerini yorumlarda sergileme imkanı buldular ve bu imkana utanmadan ‘ELEŞTİRİ’ adını verdiler."

Didem Soydan sosyal medyadaki çirkin yorumları eleştirdi ve tavsiyede bulundu - Resim : 1

Didem Soydan sosyal medya