Pınar Altuğ'u sinirlendiren yorum! "Anne bunlar sapık mı?"

Oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, eşinin 37. yaşını dans ettikleri bir video ile kutladı. Altuğ, bu videoya yorum yapan bir takipçisine sert çıktı.

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın 37. yaşını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kutladı. Eşi Yağmur Atacan ile eğlendikleri anları sosyal medya hesabından yayınlayan Altuğ, paylaşımına "Hep böyle dans edelim kocam. İyi ki doğmuşsun. Seni çok seviyorum" notunu düştü.

Pınar Altuğ'u sinirlendiren yorum! "Anne bunlar sapık mı?" - Resim : 1

Bir takipçisi Altuğ'un paylaşımının altına, "Benim 5 yaşındaki kızım gördü, 'değiştir anne bunlar sapık mı?' diyor" yorumunu yazdı. Takipçisinin yorumuyla çılgına dönen Pınar Altuğ'dan yanıt gecikmedi:

"Keşke siz de ona sevgi ve aşkın ne olduğunu öğretseniz de ileride mutlu olsa... Bu arada 5 yaşındaki çocuğun zaten Instagram'a bakmıyor olması gerekir bu da küçük bir not olsun."

"ONLARA UZANACAK DİLİ KOPARIRIM"

Pınar Altuğ geçtiğimiz günlerde, "Zaman zaman fevri tepikler veriyorum, birilerinin bizim gerçek insan olduğumuzu, bizim de incinebileceğimizi görmeleri gerekiyor. Yüz yüze sarf edemeyecekleri lafları klavye başında yazmaları bir yere kadar... Bu konuda hiç toleransım yok. Kızım ve kocam en kıymetli iki şey, onlara uzanacak dili koparırım" demişti.

Pınar Altuğ Yağmur Atacan