Derya Uluğ'a havalimanında hırsızlık şoku! 600 bin TL'lik ziynet eşyasından oldu

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Derya Uluğ'a havalimanında hırsızlık şoku! 600 bin TL'lik ziynet eşyasından oldu

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, konser için gittiği Hollanda'da hırsızlık şoku yaşadı. Amsterdam’da konser veren Derya Uluğ, dönüş yolunda mücevherlerini çaldırdı. Havalimanında teslim aldığı bavulunu açınca takı kutusunu boş bulan şarkıcı şikayetçi oldu.

Şarkıcı Derya Uluğ, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'taki konseri sırasında rahatsızlanmış ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

Ünlü şarkıcı bu kez Hollanda'da gerçekleştirdiği konser dönüşü yaşadığı talihsiz olayla neye uğradığını şaşırdı.

İstanbul'da bavulunu kontrol etmek amacıyla açan ünlü isim, mücevher çantasını görmeyince şoke oldu. Hırsızların havalimanında Uluğ'un bavulundaki mücevherleri çaldığı anlaşıldı.

Derya Uluğ'a havalimanında hırsızlık şoku! 600 bin TL'lik ziynet eşyasından oldu - Resim : 1

"DEĞERLİ TAKILARIM ÇALINDI”

Milliyet'in haberine göre, içinde 600 bin TL değerindeki ziynet eşyalarının olduğu çantayı bulamayan Uluğ, şikayetçi oldu.

Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı. Uluğ'un talihsiz hırsızlık olayında tek tesellisi ise bavulun içinde yer alan diğer ziynet çantasına dokunulmamasıydı.

Yaşadığı talihsizlikle ilgili konuşan şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

"Amsterdam'a konsere gittim. Bagajımı, uçağa binmeden teslim etmiştim. Açtığımız takı kutusunu açık buldum. Değerli takılarım çalındı. Gerekli başvuruları yaptım. Gitti hepsi. Bundan sonra yanımdan ayırmayacağım değerli eşyalarımı. Çok üzüldüm. Bu ara ciddi nazar ve göz var. Geçen haftadan beri talihsizlikler başımı bırakmıyor."

Derya Uluğ'a havalimanında hırsızlık şoku! 600 bin TL'lik ziynet eşyasından oldu - Resim : 2