Deniz Uğur'dan eski eşi Reha Muhtar hakkında iddialar: "Kızım ölümden döndü"

YouTube Magazin Haberleri
Deniz Uğur'dan eski eşi Reha Muhtar hakkında iddialar: "Kızım ölümden döndü"

Seren Serengil'in YouTube hesabı üzerinden yayınlamaya başladığı yeni programının ilk konuğu oyuncu Deniz Uğur oldu. Son dönemlerde eski eşi Reha Muhtar ve çocukları yüzünden sık sık gündeme gelen Deniz Uğur, yaşadıkları çekişmeli velayet davasını ve Reha Muhtar'ın kendisine yaptıklarını anlattı.

Magazin yorumcusu Seren Serengil, YouTube'da yeni bir programa başladı. Serengil'in ilk konuğu Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur oldu.

Deniz Uğur'dan eski eşi Reha Muhtar hakkında iddialar: "Kızım ölümden döndü" - Resim : 1

Aralarında şiddet ve velayet davası olan Uğur'un Reha Muhtar hakkında anlattıkları herkesi şaşırttı.

Deniz Uğur'dan eski eşi Reha Muhtar hakkında iddialar: "Kızım ölümden döndü" - Resim : 2

Eski eşler Deniz Uğur ile Reha Muhtar'ın velayet çekişmesi uzun süre gündem olmuştu. Deniz Uğur, ikizlerinin babaları Reha Muhtar tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığı iddiaları ile mahkemenin yolunu tutmuştu.

Daha önce kızı Mina Deniz'in kendisine attığı şiddet gördüğüne dair mesajları yayınlayan Deniz Uğur sonrasında dehşete düşüren ses kayıtları gelmişti. Çocukları için eski eşi Reha Muhtar'a karşı mücadele eden Deniz Uğur zor günlerin ardından kızının geçici velayetini almayı başarmıştı.

Deniz Uğur, şimdi ise Seren Serengil'in programında anlattıklarıyla gündem oldu. Uğur babasının yanında alkolik olan 13 yaşındaki kızının ölümden döndüğünü, kızının babasını görmek istemediğini, onu dövdüğünü söyledi.

Ünlü oyuncu, Reha Muhtar’ın akli dengesinin yerinde olmadığının, şizofreni başlangıcı olduğunu ve alkolik olduğunu, çocukların onun yanında olmaması gerektiğini açıkladı.

Kaynak: Haber Global TV

Seren Serengil Deniz Uğur youtube magazin haberleri