Deniz Akkaya, formunun sırrını açıkladı

Deniz Akkaya, formunun sırrını açıkladı

Manken ve sunucu Deniz Akkaya, fiziğiyle yıllara meydan okuyor. "Ölümsüz olmak için kendime bu kadar iyi bakıyorum" diyen Akkaya, formunun sırrını açıkladı.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine gelen Deniz Akkaya, yıllara meydan okuyan fiziğiyle dikkat çekiyor.

43 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Ölümsüz olmak için kendime bu kadar iyi bakıyorum" diyerek gündem yaratmıştı.

Deniz Akkaya, formunun sırrını açıkladı - Resim : 1

Akkaya, fiziğinin ve sağlıklı yaşamanın sırrını açıkladı. 

Haftanın 6 günü spor yapan Deniz Akkaya, "Üç gün boks, üç günde atletizm ve fitness antrenmanlarım var. Sıfır alkol, çok arada kendime ödül tatlı ve protein ağırlıklı 3 öğün besleniyorum. 

Ara öğünü kesinlikle kaldırdım. Ara öğünlerin yanlış bir uygulama olduğunu anladım. Bol su ve sabah kalkar kalkmaz kereviz sapı suyu içiyorum" dedi. 

Deniz Akkaya, formunun sırrını açıkladı - Resim : 2

3 GÜNLÜK HAPİS KARARINA İTİRAZ ETTİ

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak kendisi ve eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan açıklamalar yaptığı iddiasıyla Deniz Akkaya hakkında 3 ay tedbir kararı aldırmıştı.

İddiaya göre Akkaya, konuk olarak katıldığı programda Ciğerci’yle ilgili “Spor hocama çırılçıplak videolarını göndermiş”, “Bununla birlikte olan adamlar da sapık” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ciğerci, yeniden mahkemeye başvurarak Akkaya’nın tedbir kararını ihlal etiğini belirtti. Mahkeme, Deniz Akkaya’nın 3 gün zorlama hapsine tabi tutulmasına hükmetti. Karara itiraz eden ünlü manken, programdaki konuşmalarının eleştiri sınırları içerisinde olduğunu öne sürdü. İtiraz dilekçesinde ayrıca “Mahkemenin vermiş olduğu tedbir kararı 6 ay önce bitmiştir” denildi. 

Kaynak: Haber Global TV

Deniz Akkaya magazin haberleri