Demet Özdemir'in mutfağının dekorasyonunu nasıl yaptırdığı ortaya çıktı!

Hande Erçel Magazin Haberleri
Demet Özdemir'in mutfağının dekorasyonunu nasıl yaptırdığı ortaya çıktı!

Oyuncu Demer Özdemir, yeni aldığı Zekeriyaköy'de evinin mutfağını tanıtım karşlığında ücretsiz yaptırdı. Geçtiğimiz aylarda Hande Erçel de tanıtım karşılığında ücretsiz yaptırmıştı.

Demet Özdemir, geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'de aldığı evinin mutfağını bir şirkete bedava yaptırdığı ortaya çıktı. Özdemir, 4 milyon TL'ye aldığı evinin mutfağının dekorasyonunu tanıtım karşılığında ücretsiz yaptırdı.

Demet Özdemir'in mutfağının dekorasyonunu nasıl yaptırdığı ortaya çıktı! - Resim : 1

29 yaşındaki oyuncu, 14 milyon takipçisi olduğu Instagram'da firmayı etiketleyip, övgüler yağdırdı. Mutfağında çektirdiği kareyi Instagram'dan paylaşan Özdemir, "Mutfak benim için evin en sıcak, keyifli kahve sohbetlerinin, eğlenceli tariflerin ortaya çıktığı büyülü ve sıcak bir alan... Hayalim olan sıcacık ama modernlikten de çok uzaklaşmayan bir mutfağa kavuştum. Mutfağım benim için; pozitif düşünmek, güzel vakit geçirmek, kafa dağıtmak için benim için daha da anlam kazandı" notunu düşerek, tanıtım diye yazdı. Hande Erçel de geçtiğimiz aylarda evinin mutfağını tanıtım karşılığında ücretsiz yaptırmıştı. 

Demet Özdemir'in mutfağının dekorasyonunu nasıl yaptırdığı ortaya çıktı! - Resim : 2

BÖLÜM BAŞINA KAZANDIĞI ÜCRET ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde final yapan Sen Çal Kapımı dizisi oyuncusu Hande Erçel'in bölüm başı 100 bin TL, aylık ise 400 bin TL kazandığı ortaya çıktı. 

Demet Özdemir'in mutfağının dekorasyonunu nasıl yaptırdığı ortaya çıktı! - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Demet Özdemir Hande Erçel Hande Erçel haberleri magazin magazin haberleri Zekeriyaköy