Demet Özdemir açıkladı: Oğuzhan Koç'la aynı eve taşınacak mı?

Demet Özdemir açıkladı: Oğuzhan Koç'la aynı eve taşınacak mı?

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç'la aynı evde yaşama kararı aldığı iddiası hakkında konuştu.

Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un aşkı, yeni yılın ilk günlerinde ortaya çıkmıştı. Kısa sürede magazin dünyasının popüler çiftlerinden olan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in aynı evde yaşama kararı aldıkları iddia edildi. 

tv100'de yayınlanan Magazin Hattı tarafından Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde görüntülenen Özdemir, sevgilisiyle aynı eve çıkacağına dair çıkan haberleri “Yok öyle bir şey” diyerek yalanladı ve bir süre önce satın aldığı yeni evine taşınma aşamasında olduğunu söyledi.

ÜNLÜ ÇİFTTEN AŞK POZLARI

Şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç ile birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmaktan çekinmeyen Özdemir, takipçilerinin bu aşka dair kareleri beğenmesinden mutlu olduğunu dile getirdi.

Demet Özdemir açıkladı: Oğuzhan Koç'la aynı eve taşınacak mı? - Resim : 1

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü'nü hakkında da konuşan Özdemir, "Çok ezberlenmiş bir gün olduğunu düşünüyorum ama benim için çok önemli değil. Zaten her gün güzel" diyerek bu güne özel bir planının olmadığının altını çizdi. 

YAZ AYLARINDA ÇALIŞACAK

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sezon tatiline girmesinin ardından yeni bir projeye başlayacağını belirten Demet Özdemir, "Dijital bir platformda çekilecek bir filmde yer alacağım. Filmin çekimleri yaz aylarında gerçekleşecek. Romantik komedi türünde bir filmde oynayacağım ama henüz diğer detaylar netleşmiş değil" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Özdemir Oğuzhan Koç magazin haberleri