Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir itirafı: Güzel bir sürecin arifesindeyiz

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir itirafı: Güzel bir sürecin arifesindeyiz

Geçtiğimiz gün oyuncu Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. Alaçatı'da yeni yılı birlikte karşılayan çiftten Oğuzhan Koç, Instagram'dan yaptığı paylaşımla aşkını itiraf etti.

Son dönemde sürekli yan yana oldukları iddia edilen Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'den yılın ilk aşk haberi geldi. Yeni yılı Alaçatı'da karşılayan çiftin fotoğraflarının çekilmesi sonucu aşk yaşadıkları ortaya çıktı. 

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir itirafı: Güzel bir sürecin arifesindeyiz - Resim : 2

Alaçatı'da gözlerden uzak tatil yapan sevgililerin fotoğrafları çekilince ilk olarak Demet Özdemir cephesinden itiraf geldi. Özdemir, "Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık" dedi.

AŞKINI SOSYAL MEDYADAN İLAN ETTİ

Tüm bu yaşananların ardından Oğuzhan Koç da sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. Koç, Demet Özdemir'le ilgili, "Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da, şu an Demet'le güzel bir sürecin arifesindeyiz. Herkese iyi geceler dilerim" açıklamasını yaptı.

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir itirafı: Güzel bir sürecin arifesindeyiz - Resim : 3

GEÇTİĞİMİZ YIL DA BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ 

Öte yandan Özdemir, geçtiğimiz yıl bir eğlence mekanı çıkışında Oğuzhan Koç ile görüntülenmiş ancak haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlamıştı.

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir itirafı: Güzel bir sürecin arifesindeyiz - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Oğuzhan Koç Demet Özdemir Alaçatı instagram