Demet Evgar hayranlarını korkuttu! Aniden rahatsızlandı

Demet Evgar hayranlarını korkuttu! Aniden rahatsızlandı

Ünlü oyuncu Demet Evgar, bakım yaptırmak için gittiği Nişantaşı'ndaki kuaförde aniden rahatsızlandı. Ünlü oyuncu, kuaför çalışanları tarafından apar topar hastaneye götürüldü.

Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisinde rol olan ünlü oyuncu Demet Evgar, hayranlarını korkuttu.

Hürriyet'in haberine göre; kuaför çalışanları tarafından yakındaki hastaneye götürülen Demet Evgar’ın bir anda tutan ağrılarının nedeninin böbrek taşı olduğu anlaşıldı.

Ünlü oyuncu, yapılan müdahalenin ardından kendisini daha iyi hissetmeye başlayınca dinlenmek için evine geçti.

Demet Evgar hayranlarını korkuttu! Aniden rahatsızlandı - Resim : 1

DEMET EVGAR KİMDİR?

emet Evgar 1980 yılında Manisa’da doğdu. Aslen Arnavut kökenlidir. Evgar, 1.63 metre boyunda, 53 kilo ve Boğa burcudur.

Demet Evgar oyunculuğa 17 yaşında Manisa’da Afsem Tiyatrosu’nda başladı. Sahneye ilk kez Ray Cooney’nin Kaç Baba Kaç oyunuyla çıktı. Evgar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2001 yılında ilk TV dizisi ile ekrana geldi. 2000’li yılların başlarında ekrana çok küçük aralar veren Evgar Emret Komutanım, Bir Demet Tiyatro, 1 Kadın 1 Erkek, Vahşi Batı gibi çok başarılı yapımlarda yer aldı. 1 Kadın 1 Erkek dizisi ile izleyici kitlesinde büyük artış gören Evgar, aynı dizi ile Antalya Televizyon Ödülleri’nde En iyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Komedi dalında kendini ispat eden genç oyuncu Vatanım Sensin, Avlu gibi yapımlarla da kendini farklı alanlarda kanıtladı. Evgar, Vatanım Sensin dizisinde Kara Fatma lakabı ile anılan Fatma Seher’e hayat verdi. Ardından Avlu dizisinin Deniz’i oldu ve milyonları ekrana kilitledi. 

Evgar, TV ve sinemaya devam ederken tiyatroyu da hayatından çıkarmadı. Gece Mevsimi, Anna Karenina, Cimri, Sait Faik gibi tiyatro yapımlarından sahneye çıktı. 

Birçok dizi ve film projesinde rol alan Demet Evgar, şu sıralar Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisinde yer alıyor. 

Demet Evgar demet evgar kimdir Nişantaşı