Demet Akalın'dan tepki! Disney eleştirilerine Demet Özdemir'i hedef gösterdi

Magazin Haberleri
Demet Akalın'dan tepki! Disney eleştirilerine Demet Özdemir'i hedef gösterdi

Atatürk dizisini platformdan kaldıran Disney Plus'a tepkiler gelmeye devam ediyor. Ünlü isimlerin olay karşısında sessiz kalmasıyla ilgili atılan bir tweet'e cevap veren Demet Akalın, Disney Plus'ta dizisi olan Demet Özdemir'i hedef gösterdi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, yerli içerik 'Atatürk' dizisini platformunda yayınlamama kararı aldığı belirtilen Disney Plus isimli kuruluşun savunmasının alınmasına ve inceleme başlatılmasına karar verildiğini bildirdi.

Şahin, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Disney Plus isimli dijital medya hizmet sağlayıcının yerli içerik olan 'Atatürk' dizisini platformunda yayınlamama kararı aldığına dair kamuoyuna yansıyan bilgilerden hareketle kuruluşun savunmasının alınmasına ve inceleme başlatılmasına karar verilmiştir" ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyetinin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en önemli toplumsal değer olduğunu kaydeden Şahin, mesajında, basına yansıyan "Ermeni lobisi müdahalesi" iddialarının da titizlikle araştırıldığını belirtti.

DEMET AKALIN DEMET ÖZDEMİR'İ HEDEF GÖSTERDİ

Ünlülerin olaya sessiz kalmasının ardından bir Twitter kullanıcısı "Hiçbir sporcunun veya sanatçının Disney'e tepki gösterdiğini görmedim. 30 Ağustos'a az kaldı 29 gün sonra hepsi Atatürkçü olacak" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın, "Ben yazdım. Beni ayrı tut aman diyeyim. Demet Özdemir'e falan yaz." diyerek hedef gösterdi. Demet Özdemir'den konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Demet Akalın'dan tepki! Disney eleştirilerine Demet Özdemir'i hedef gösterdi - Resim : 1Demet Akalın'dan tepki! Disney eleştirilerine Demet Özdemir'i hedef gösterdi - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Disney Plus Atatürk dizisi dizi haberleri