Demet Akalın 'Gençleşmek için bebek plasentası yedi' iddiasına ateş püskürdü

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bebek plasentası yiyerek, gençleştiği iddialarına sosyal medya hesabından isyan etti. Akalın "Kafayı mı yediniz, Allah akıl fikir versin size" ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda sık sık estetik haberleriyle gündeme gelen Demet Akalın hakkında 'Bebek plasentası yiyerek gençleşti' iddiaları ortaya atıldı.

“KAFAYI MI YEDİNİZ”

48 yaşındaki şarkıcı, kısa sürede gündem olan iddiaların sonrasında açıklama yaptı.

Akalın sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, "Kızım kafayı mı yediniz. Allah akıl fikir versin size. Yani gerçekten inanamıyorum. 'Bebek bir şeyi mi yiyorsun?' diyorsunuz. Ne diyorsunuz? Türkçe konuşun! Kafayı mı yediniz? Ben seneler sonra kelle paçayı zor yemişim. Cilt bakımını da artık evde kendim yapıyorum. Kendinize gelin..." ifadelerini kullandı.

Demet Akalın 'Gençleşmek için bebek plasentası yedi' iddiasına ateş püskürdü - Resim : 1

"ALLAH'IN CEZASI"

Haberi basına sızdıran kişiyi tanıdığını ima eden şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Bunu yapan tahmin ettiğim kişiyse Allah seni zaten benzetmiş de ne diyeyim sana bilmiyorum. Allah'ın cezası."

Demet Akalın 'Gençleşmek için bebek plasentası yedi' iddiasına ateş püskürdü - Resim : 2

PLASENTA NEDİR?

En temel anlamda plasenta, hamilelik boyunca anne ile bebek arasındaki besin alışverişini sağlayan, rahim içerisinde bebekle birlikte büyüyen ve doğumdan hemen sonra vücut dışına atılan geçici bir organdır.

Anne karnındaki bebek, gebelik boyunca göbek kordonu vasıtasıyla plasentaya bağlı olarak yaşar. Doğumdan sonra göbek kordonunun kesilmesiyle bebeğin plasenta ile olan bağı sona erer.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın Demet Akalın haberleri magazin haberleri