Demet Akalın'dan küs olduğu Kerimcan Durmaz'a Ben Fero'lu gönderme

Demet Akalın'dan küs olduğu Kerimcan Durmaz'a Ben Fero'lu gönderme

Demet Akalın, sosyal medya paylaşımında tarzını eleştiren Kerimcan Durmaz'a Ben Fero'nun yeni şarkısıyla göndermede bulundu.

Demet Akalın, bir süredir küs olduğu sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a olay yaratacak bir göndermede bulundu. Kısa bir süre önce New York'a dil eğitimi için yerleşen Kerimcan Durmaz, Amerika'da gittiği bir mağazadan yaptığı paylaşımda Akalın'a yaptığı gönderme ile dikkat çekmişti.

Kerimcan Durmaz'dan Demet Akalın'a şok gönderme

Durmaz, Akalın'ın 2018'deki albüm kapağında giydiği Gucci'nin 35 bin değerindeki pullu eşofmanını "Öğğ! Bunu giyen de ne bileyim yani!" diyerek kusma emojisiyle paylaşmıştı.

Yaşadığı polemiklerle sık sık gündeme gelen Akalın'ın vereceği cevap çok merak ediliyordu. Şarkıcı, sosyal medya fenomeninin paylaşımına Ben Fero'nun yeni şarkısı Arkadaş'tan küfürlü bir kısım paylaşarak yanıt verdi. Akalın paylaşımında "Çok açılma yavaş; g.t olana yok arkadaş" yazdı.

BEN FERO'NUN YENİ ŞARKISI 'ARKADAŞ' ÇIKTI

Rapçi Ben Fero'nun yeni şarkısı 'Arkadaş' YouTube ve dijital platformlar üzerinden yayınlandı. Ben Fero’nun 'Arkadaş' şarkısı sosyal medyada TT listesine de girdi. YouTube üzerinden 469.180 kişi tarafından izlendi.

Demet Akalın youtube sosyal medya Ben Fero Kerimcan Durmaz