Kerimcan Durmaz'dan Demet Akalın'a şok gönderme

Demet Akalın ile bir süredir küs olan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz yaptığı bir paylaşımla eski dostuna şok bir göndermede bulundu.

Şarkıcı Demet Akalın, uçakta çektiği görüntülerin yarattığı skandalın ardından Kerimcan Durmaz ile arasında mesafe koymuştu.

Kerimcan Durmaz'a sırt çeviren Akalın'a sosyal medya fenomeninden olay yaratacak bir gönderme geldi. Durmaz, Akalın'ın 2018'deki albüm kapağında giydiği Gucci'nin 35 bin değerindeki pullu eşofmanını "Öğğ! Bunu giyen de ne bileyim yani!" diyerek kusma emojisiyle paylaştı.

Kerimcan Durmaz'dan Demet Akalın'a şok gönderme - Resim : 1

Kerimcan Durmaz'ın bu paylaşımından sonra gözler Demet Akalın'a çevrildi. Rakipleriyle girdiği polemikler ile sık sık gündeme gelen Akalın'ın söyleyecekleri merak konusu oldu.

"ARTIK KİMSEYİ UMURSAMIYORUM"

Instagram hesabında sık sık paylaşım yapan 25 yaşındaki sosyal medya fenomeni, "Artık kimseyi umursamıyorum" dedi ve tuvalette bile paylaşım yapacağını belirtti. Durmaz, "Ben artık çok rahat bir şekilde story atmak istiyorum. Eğer bundan rahatsız olacak varsa şu an beni bloklasın (engellesin). 'Takipten çıkarsın' demiyorum, bloklasın ki keşfette falan karşınıza çıkmak istemiyorum, sizi görmek istemiyorum. Aptalca mesajlarınız ve yorumlarını görmek istemiyorum" şeklinde konuştu.

Kendisini eleştirenler hakkında konuşmayı sürdüren Durmaz'ın, "Umurumda dahi değilsiniz. Hiçbirinizi takmıyorum ve umursamıyorum. Artık buna göre yaşayacağım. Kendi pis, nefret dolu sözlerini kendinize saklayın. Kimse kusura bakmasın tamam mı lan! Delirtmeyin lan beni" şeklindeki sözleri şaşırttı.







Kerimcan Durmaz Demet Akalın sosyal medya Gucci