Defne Samyeli'nin yıllar önceki kırbaçlı şovunu paylaşan Seda Akgül: 'Kimleri ünlü ettiğinizin farkına varın!'

Magazin Haberleri
Defne Samyeli'nin yıllar önceki kırbaçlı şovunu paylaşan Seda Akgül: 'Kimleri ünlü ettiğinizin farkına varın!'

Ünlü sunucu ve spiker Seda Akgül, Defne Samyeli'nin yıllar önce çekilen görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Akgül, paylaşımına "Ey Türk halkı kimleri ünlü ettiğinin farkına var" notu düştü.

Ünlü sunucu Seda Akgül, iddialı açıklamaları ve paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Akgül, bu kez Defne Samyeli ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti. 

Akgül, Instagram hesabında gündeme bomba gibi düşecek bir paylaşım yaptı.

Eski ana haber bülteni spikeri ve son yıllarda aldığı sahnelerle sesinden söz ettiren Defne Samyeli'nin 90'lı yıllardaki bir videosunu paylaşan Akgül, "Ey Türk halkı, kimleri ünlü ettiğinize dikkat edin" ifadelerini kullandı. 

“BENİMKİ KISKANÇLIK DEĞİL”

Seda Akgül, ‘Defne Samyeli gerçeği’ başlığıyla yayınladığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Hangi ülkede böyle bir fetiş programı sunduktan sonra, bir kadın yıllarca ana haber okuyabilir? Evet iyi bir okuldan mezun olmuş ama gereken eğitimi alamamış. Ey Türk halkı; kimi, niye, neden yücelttiğinizin farkına varın. Benimki kıskançlık değil, yollar eğri, sen doğru iken yapılan haksızlık..."

Defne Samyeli'nin yıllar önceki kırbaçlı şovunu paylaşan Seda Akgül: 'Kimleri ünlü ettiğinizin farkına varın!' - Resim : 1

Akgül'e pek çok takipçisi Samyeli'nin bu videosunun bir klipten alıntı olduğunu aktardı. 

Kaynak: Haber Global TV

Defne Samyeli Seda Akgül magazin haberleri