Çukur'un yıldızının hatası gözden kaçmadı! Paylaşımını hemen sildi

Çukur
Çukur'un yıldızının hatası gözden kaçmadı! Paylaşımını hemen sildi

Show TV'nin efsane dizisi Çukur'da dört sezondur yer alan Aras Bulut İynemli, sosyal medya hesabından 19 Mayıs'a özel paylaşım yaptı ancak gönderisini dakikalar içinde kaldırdı.

Çukur dizisinin oyuncusu Aras Bulut İynemli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda paylaşım yapan İynemli'nin fotoğrafa düştüğü not takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. 

Çukur'un yıldızının hatası gözden kaçmadı! Paylaşımını hemen sildi - Resim : 1

Ünlü oyuncu, "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" notuyla paylaştığı gönderisini kısa süre sonra sildi.  

Çukur'un yıldızının hatası gözden kaçmadı! Paylaşımını hemen sildi - Resim : 2

Aras Bulut İynemli, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yeni bir paylaşım yaparak, takipçilerinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. 

Çukur'un yıldızının hatası gözden kaçmadı! Paylaşımını hemen sildi - Resim : 3

ARKA SOKAKLAR'DA OYNAMIŞ

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden 'Arka Sokaklar', ekran yolculuğuna başladığı 2006 yılından beri sık sık yardımcı oyuncu ve figüranlara yer veriyor.

Hal böyle olunca günümüzün en ünlü oyuncularından birçoğu, Kanal D ekranlarında yayınlanan polisiye dizi 'Arka Sokaklar'da rol aldı.

Çukur'un yıldızının hatası gözden kaçmadı! Paylaşımını hemen sildi - Resim : 4

Fenomen dizide rol alan figüranlardan birisi de Aras Bulut İynemli'ymiş. Dizinin 122'nci bölümünde yer alan oyuncu, 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin 'Mete'si olmasına dört yıl varken bu diziyle setlere adım attı.

Kaynak: Haber Global TV

Çukur dizisi Aras Bulut İynemli 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı