Çukur'un yıldızı ile ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek şaşırttı!

Çukur Dizi Haberleri Arka Sokaklar
Çukur'un yıldızı ile ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek şaşırttı!

Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan ve fenomen dizi Çukur'da başarılı bir oyunculuk performansı sergileyen Aras Bulut İynemli'nin yıllar önce figüranlık yaptığı ortaya çıktı.

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da Yamaç Koçavalı karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ile ilgili ortaya çıkan son detay hayranlarını şaşırttı.

Çukur'un yıldızı ile ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek şaşırttı! - Resim : 1

İTÜ Uçak Mühendisliği bölümünde okurken, oyuncu abisi Orçun İynemli'nin yolundan giden Aras Bulut İynemli'nin şansı çabuk döndü.

Bir reklam filmi setinde yönetmen Zeynep Günay Tan'ın dikkatini çeken İynemli, bir döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisi için seçmelere davet edildi.

Çukur'un yıldızı ile ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek şaşırttı! - Resim : 2

Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl ve Wilma Elles'in başrolünde yer aldığı dizide 'Mete' rolünü kapan Aras Bulut, kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

Çukur'un yıldızı ile ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek şaşırttı! - Resim : 3

Oyuncu, sırasıyla 'Muhteşem Yüzyıl', 'İçerde' ve 'Çukur' dizilerinin yanı sıra 'Yedinci Koğuştaki Mucize' filminde rol aldı.

30 yaşındaki Aras Bulut İynemli'nin ilk dizisinin 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' olmadığı ortaya çıktı.

Çukur'un yıldızı ile ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek şaşırttı! - Resim : 4

ARKA SOKAKLAR'DA OYNAMIŞ

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden 'Arka Sokaklar', ekran yolculuğuna başladığı 2006 yılından beri sık sık yardımcı oyuncu ve figüranlara yer veriyor.

Hal böyle olunca günümüzün en ünlü oyuncularından birçoğu, Kanal D ekranlarında yayınlanan polisiye dizi 'Arka Sokaklar'da rol aldı.

Çukur'un yıldızı ile ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek şaşırttı! - Resim : 5

Fenomen dizide rol alan figüranlardan birisi de Aras Bulut İynemli'ymiş. Dizinin 122'nci bölümünde yer alan oyuncu, 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin 'Mete'si olmasına dört yıl varken bu diziyle setlere adım attı.

Kaynak: Haber Global TV

Aras Bulut İynemli Çukur dizisi çukur dizisi haberleri arka sokaklar dizisi haberleri dizi haberleri