Çukur Final Full İzle - 4. Sezon 39. Bölüm - 131. Bölüm

Çukur
Çukur Final Full İzle - 4. Sezon 39. Bölüm - 131. Bölüm

Show TV'de Çukur dizisinin finali yani 4. sezon 39. bölümü (131. bölüm) yayınlandı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 7 Haziran 2021 Pazartesi tarihli Çukur Dizisinin 4. sezon 39. bölümünü izleyebileceğiniz link. Çukur final full izle.

Çukur dizisinin merakla beklenen finali 4. sezon 39. bölümü (131. Bölüm) 7 Haziran 2021'de Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 4. SEZON 39. BÖLÜMDE NELER OLDU? (ÇUKUR 131. BÖLÜM)

Çukur’un merakla beklenen büyük finalinde Yamaç ve Amca ölüm ile savaşacak.

Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopacak. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş nefesleri keserken; kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği merakla beklenecek. Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur’un büyük finalinde tansiyon bir an bile düşmezken; Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda tanıklık edecek. Unutulmaz bir vedayla Çukur için her şey sonsuza kadar değişecek.

ÇUKUR 4. SEZON 38. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? (ÇUKUR 130. BÖLÜM)

Yamaç ve Efsun’un düğünü sonrası mahalleye dönen Koçovalılar’ın, Çukur’u ele geçiren Şahram’la karşılaşması tansiyonu yükseltecek.

Hazırlıksız yakalanan Koçovalılar yaralarını sararken Amca mahalleliye diz çöktürüp, Çukur’un kutsal değerlerine savaş açacak. Amca’nın Çukur’u yok etmeye karar verdiğini öğrenen Yamaç, mahallede kalanların zarar görmemesi için yeni bir plan yapacak.

Şahram'ın zulmü altında ezilen mahalleliler Yamaç’ın herkesi şaşırtan mesajıyla mücadelenin devam ettiğini öğrenecek. Ancak Yamaç’ın oyununu çözen Şahram karşı saldırıya geçince Koçovalılar yine zor duruma düşecek. Çukur’da kalanların Amca’ya sürpriz saldırısı nefesleri keserken, aileyi ve Çukur’u korumak için başka şansı kalmadığını düşünen Yamaç’ın son hamlesi herkesi derinden etkileyecek. 

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

ÇUKUR FİNAL İZLE - 4. SEZON 39. BÖLÜM İZLE (131. BÖLÜM)

Çukur dizisinin 7 Haziran 2021 Pazartesi günü yayınlanan 4. sezon 39. bölümünü yani finalini tek parça full izleyebileceğiniz link.

ÇUKUR FİNAL 4. SEZON 39. BÖLÜM FRAGMANI - FİNAL FRAGMANI

ÇUKUR SONDAN BİR ÖNCEKİ BÖLÜM İZLE

Çukur son bölüm izle dizi izle dizi haberleri show tv dizileri Çukur dizisi çukur izle show tv çukur son bölüm izle show tv canlı yayın