Çukur 4. Sezon 36. Bölüm Full İzle

Çukur
Çukur 4. Sezon 36. Bölüm Full İzle

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinin 4. sezon 36. bölümü (128. bölüm) yayınlandı. Bu bölümde gerilim iyice arttı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 10 Mayıs 2021 Pazartesi tarihli Çukur Dizisinin 4. sezon 36. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Çukur dizisinin merakla beklenen 4. sezon 36. bölümü (128. Bölüm) 10 Mayıs 2021'de Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 4. SEZON 36. BÖLÜMDE NELER OLDU? (ÇUKUR 128. BÖLÜM)

Karaca ve Celasun’un başına gelenleri öğrenen Çukur yasa boğulacak.

Koçovalılar, bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken; yaşananlardan kendini sorumlu tutan Vartolu büyük bir yıkım yaşayacak. Geçmişin hesapları tek tek kapanmaya başlarken, herkes hatalarının bedeliyle yüzleşmek zorunda kalacak.

Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca’dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.

ÇUKUR 4. SEZON 35. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? (ÇUKUR 127. BÖLÜM)

Emmi’nin ölümü; Çukur’da taşları yerinden oynatacak. Yamaç’ın kendisini tehlikeye attığını düşünen Vartolu, bir kez daha Yamaç’la karşı karşıya gelecek.

Emmi’nin ölümü; Çukur’da taşları yerinden oynatacak. Yamaç’ın kendisini tehlikeye attığını düşünen Vartolu, bir kez daha Yamaç’la karşı karşıya gelecek. İkili arasındaki büyük gerilim, geçmişin kapanmayan yaralarını açığa çıkaracak. Koçovalılar, Emmi’nin yasını tutarken; Yamaç, Efsun’un da desteğiyle Amca’nın gerçek yüzünü Vartolu’ya göstermek için harekete geçecek. Amca, yeni hamlesiyle Çukur’da büyük bir savaş başlatacak. Aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Yamaç’ın yapacağı hamle Çukur’da yeni bir dönüm noktası olacak.

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

ÇUKUR 4. SEZON 36. BÖLÜM İZLE (128. BÖLÜM)

Çukur dizisinin 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü yayınlanan 4. sezon 36. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

ÇUKUR 4. SEZON 36. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur son bölüm izle dizi izle dizi haberleri show tv dizileri Çukur dizisi çukur izle show tv çukur son bölüm izle show tv canlı yayın