Çukur 4. Sezon 34. Bölüm İzle

Çukur
Çukur 4. Sezon 34. Bölüm İzle

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinin 4. sezon 34. bölümü (126. bölüm) yayınlandı. Bu bölümde gerilim iyice arttı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 26 Nisan 2021 Pazartesi tarihli Çukur Dizisinin 4. sezon 34. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Çukur dizisinin merakla beklenen 4. sezon 34. bölümü (126. Bölüm) 26 Nisan 2021'de Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 4. SEZON 34. BÖLÜMDE NELER OLDU? (ÇUKUR 126. BÖLÜM)

Vartolu’nun son hamlesiyle silahları kaybeden Yamaç harekete geçecek. Amca’nın emriyle Emmi’nin peşine düşen maskelinin saldırısı nefesleri kesecek.

Zehirlenen Yasmin, ölümle burun buruna gelirken; Akın, Amca’yla yüzleşecek. Yamaç, Emmi’nin başına gelenlerden sonra Çukur’a ağır bir ders verecek. Amca, kuracağı yeni oyunla Vartolu ile Yamaç’ın arasındaki bütün ipleri kopartacak. Yamaç, sevdiklerini korumak için akıl dolu bir plan yaparken, bir kişiden daha intikamını alacak. Amca ise kurduğu tuzakla sürpriz bir ismin daha sonunu getirecek.

ÇUKUR 4. SEZON 33. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? (ÇUKUR 125. BÖLÜM)

Yamaç’ın oyunlarıyla arka arkaya darbe alan Vartolu, bu sefer ipleri eline alacak.

Amca’nın gücünü azaltmak için harekete geçen Yamaç, Vartolu’nun akıl dolu oyunuyla neye uğradığını şaşıracak. Efsun’la Sultan arasındaki gerilim devam ederken, Yamaç ve Efsun’un gündemi aldıkları bir bilgiyle tamamen değişecek. Karaca’nın ölümünü örtbas etmeye çalışan Amca, Karaca’nın kendiliğinden gittiğine aileyi ikna etmeye çalışacak. Oynadığı son kozla zafere ulaştığını düşünen Kulkan, hiç beklemediği bir düşmanla karşılaşacak ve bu karşılaşma nefesleri kesecek.

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

ÇUKUR 4. SEZON 34. BÖLÜM İZLE (126. BÖLÜM)

Çukur dizisinin 26 Nisan 2021 Pazartesi günü yayınlanan 4. sezon 34. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Çukur son bölüm izle dizi izle dizi haberleri show tv dizileri Çukur dizisi çukur izle show tv çukur son bölüm izle show tv canlı yayın