Çukur 124. Bölüm İzle (4. Sezon 32. Bölüm)

Çukur
Çukur 124. Bölüm İzle (4. Sezon 32. Bölüm)

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinin 4. sezon 32. bölümü (124. bölüm) yayınlandı. Bu bölümde gerilim iyice arttı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 12 Nisan 2021 Pazartesi tarihli Çukur Dizisinin 4. sezon 32. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Çukur dizisinin merakla beklenen 4. sezon 32. bölümü (124. Bölüm) 12 Nisan 2021'de Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 4. SEZON 32. BÖLÜMDE NELER OLDU? (ÇUKUR 124. BÖLÜM)

Yamaç’ın, Amca’nın kurduğu düzeni bitirmek için yaptığı zeka dolu plan Vartolu ve Yamaç’ı bir kez daha karşı karşıya getirecek.

Yamaç’ın, Amca’nın kurduğu düzeni bitirmek için yaptığı zeka dolu plan Vartolu ve Yamaç’ı bir kez daha karşı karşıya getirecek. Kararından geri adım atmayan Yamaç’ın aksiyonu nefesleri kesecek. İçindeki ateşi yeniden bulan Cumali, sürpriz bir hamle ile mahalledeki tüm dengeleri değiştirecek. Karaca’nın sürpriz bir ziyaretçi yüzünden kafası karışacak. Celasun’dan haber alamayan Karaca, peşine düştüğü ipucu sayesinde önemli bir bilgi elde edecek. Bu bilgi Amca ve Karaca’yı karşı karşıya getirirken, gerçekleşen yüzleşmenin sonucu herkesi şoka uğratacak.

ÇUKUR 4. SEZON 31. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? (ÇUKUR 123. BÖLÜM)

Yamaç’a bir türlü engel olamayan Amca ve Vartolu arasında sonunda ipler gerilecek ve Vartolu Yamaç’ı durdurmak için harekete geçecek.

Yamaç’a bir türlü engel olamayan Amca ve Vartolu arasında sonunda ipler gerilecek ve Vartolu Yamaç’ı durdurmak için harekete geçecek. Cumali ve Yamaç, sürpriz bir misafirin yardım isteğine karşılık verecek. İkiye bölünen mahalleli Yamaç ve Vartolu’nun arkasında yer alırken aralarındaki aksiyon nefesleri kesecek. Cumali, kapısına bırakılan eski bir hediye sayesinde büyük mutluluk yaşarken, Akın ve Yamaç yüzleşmesi gözleri yaşartacak. Tüm aileyi bir araya getirmek isteyen Yamaç, bu hedefi için ilk hamlesini yapacak. Cumali Amca Koçovalılar’dan birinin Yamaç'ın tarafında olduğunu öğrenecek ve bu bölümde Çukur'un ana karakterlerinden biri Çukur'a veda edecek.

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

ÇUKUR 4. SEZON 32 BÖLÜM İZLE (124. BÖLÜM)

Çukur dizisinin 12 Nisan 2021 Pazartesi günü yayınlanan 4. sezon 32. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Çukur son bölüm izle dizi izle dizi haberleri show tv dizileri Çukur dizisi çukur izle show tv çukur son bölüm izle show tv canlı yayın