Çukur 121. Bölüm İzle (4. Sezon 29. Bölüm)

Çukur
Çukur 121. Bölüm İzle (4. Sezon 29. Bölüm)

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinin 4. sezon 29. bölümü (121. bölüm) yayınlandı. Bu bölümde gerilim iyice arttı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 22 Mart 2021 Pazartesi tarihli Çukur Dizisinin 4. sezon 29. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Çukur dizisinin merakla beklenen 4. sezon 29. bölümü (121. Bölüm) 22 Mart 2021'de Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 4. SEZON 29. BÖLÜMDE NELER OLDU? (ÇUKUR 121. BÖLÜM)

Yamaç’ın hamlesiyle büyük bir darbe alan Amca, Yamaç’a yardım eden herkesi cezalandırmak için harekete geçecek. Bu durum hem Çukur’da hem de Koçovalı ailesinde taşları yerinden oynatacak. Yamaç ve Efsun’un yüzleşmesi duygu dolu anlar yaşatırken Akın’ın gizemli hamlesi ise merak uyandıracak. Amca ve Yamaç arasındaki çekişme Vartolu ile Yamaç’ı karşı karşıya getirecek.

ÇUKUR 4. SEZON 28. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? (ÇUKUR 120. BÖLÜM)

Efsun’un yapacağı sürpriz hamle kendisini tehlikeye sokarken bu durum Yamaç’ı harekete geçirecek. Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünü iki tarafı da bir araya getirecek. Hayatta kalması için gerekli olan tek güvencenin elinden alındığını öğrenen Kulkan, bir kez daha Amca ile pazarlık masasına oturacak. Yamaç ve Cumali’nin Amca'ya karşı düzenledikleri aksiyon dolu planı nefesleri kesecek.

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

ÇUKUR 4. SEZON 29 BÖLÜM İZLE (121. BÖLÜM)

Çukur dizisinin 4. sezon 29. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Çukur son bölüm izle dizi izle dizi haberleri show tv dizileri Çukur dizisi çukur izle show tv çukur son bölüm izle show tv canlı yayın