Çukur 24. Bölüm İzle (116. Bölüm)

Çukur Dizi Haberleri
Çukur 24. Bölüm İzle (116. Bölüm)

Çukur dizisinin 4. sezon 24. bölümü (116. bölüm) yayınlandı. Bu bölümde gerilim iyice arttı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 15 Şubat 2021 Pazartesi tarihli Çukur Dizisinin 4. sezon 24. bölümünü izleyebileceğiniz link

Çukur dizisinin merakla beklenen 4. sezon 24. bölümü (116. Bölüm) Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 4. SEZON 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur Dizisinin 116. bölümünde Cumali amcanın mahalleden tezahüratlarla geçişiyle Çukur'da dengelerin nasıl değiştiği gözler önüne seriliyor. Amcanın krallığını ilan ettiği sözler heyecanı giderek artırırken, Yamaç ile ilk karşılaşmaları merakla bekleniyor. 

ÇUKUR 4. SEZON 23. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kulkan tarafından Afganistan'a kaçırılan Yamaç'ın işkence gördüğü tanıtımda içinde bulunduğu zor durum korku dolu anlar asahne oluyor. Yamaç'ın yaşadığı değişim dikkat çekerken, Aliço ile karşılaştığı anlar ise büyük heyecan uyandırıyor.

ÇUKUR 4. SEZON 24 BÖLÜM İZLE (116. BÖLÜM)

Çukur dizisinin 4. sezon 24. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

FRAGMAN

çukur 116. Bölüm izle Çukur son bölüm izle dizi izle dizi haberleri show tv dizileri Çukur dizisi çukur izle