Çukur 4. Sezon 21. Bölüm izle

Çukur
Çukur 4. Sezon 21. Bölüm izle

Çukur dizisinin 4. sezon 21. bölümü yayınlandı. Bu bölümde gerilim iyice arttı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 25 Ocak 2021 Pazartesi tarihli Çukur Dizisinin 4. sezon 21. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

Çukur dizisinin merakla beklenen 4. sezon 21. bölümü Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 4. SEZON 21. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Koçovalı ailesinin telaşla hastaneye koştuğu bölümde Akın'ın durumu herkesi derinden sarstı. Efsun'un elinde İdris'in kanının olduğunu öğrenen Sultan'ın Efsun'u evden konduğu anlarda ise gerilim arttı.

ÇUKUR 4. SEZON 20. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Koçovalılar, Cengiz Erdenet'in ölümünden sonra Kulkan ve Çağatay7ı hedef alarak intikam planlarına devam edecekken, Çağatay'ın Çukur'u büyük bir tehlikeye sokacağı yeni hamlesi Koçovalıların elini kolunu bağlayacak. Vartolu'nun Afganistan'da yapacağı sürpriz görüşme merakla beklenecek. Yamaç, sevdiklerini bir kez daha kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelirken Çağatay ve Kulkan'ın gizemli adamlarla birlikte yaptığı plan, bir Koçovalı'yı daha ölümle burun buruna getirecek. 

ÇUKUR 4. SEZON 21 BÖLÜM İZLE (113. BÖLÜM)

Çukur dizisinin 4. sezon 21. bölümünü tek para olarak izleyebileceğiniz link. 

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

 

dizi dizi haberleri çukur izle diziler show tv dizileri