Çukur 117. Bölüm full İzle (4. sezon 25.bölüm)

Çukur Dizi Haberleri
Çukur 117. Bölüm full İzle (4. sezon 25.bölüm)

Çukur dizisinin 4. sezon 25. bölümü (117. bölüm) yayınlandı. Bu bölümde gerilim iyice arttı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 22 Şubat 2021 Pazartesi tarihli Çukur Dizisinin 4. sezon 25. bölümünü izleyebileceğiniz link

Çukur dizisinin merakla beklenen 4. sezon 25. bölümü (117. Bölüm) Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 4. SEZON 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aliço'nun değişen Çukur'a karşı düşüncelerini söylediği tanıtımda Yamaç'ın da bir evinin olmadığını söylemesi dikkat çekiyor. Yamaç ile Vartolu arasında gerilim yükselirken, Yamaç'ın Vartolu'ya saldırma sebebi akıllarda soru işareti bırakıyor. Yamaç ve Efsun'un karşılaştığı anlar büyük heyecan uyandırırken, yıllar sonra birbirini gören ikili arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

ÇUKUR 4. SEZON 24. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur Dizisinin 116. bölümünde Cumali amcanın mahalleden tezahüratlarla geçişiyle Çukur'da dengelerin nasıl değiştiği gözler önüne seriliyor. Amcanın krallığını ilan ettiği sözler heyecanı giderek artırırken, Yamaç ile ilk karşılaşmaları merakla bekleniyor. 

ÇUKUR 4. SEZON 25 BÖLÜM İZLE (117. BÖLÜM)

Çukur dizisinin 4. sezon 25. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

Çukur son bölüm izle dizi izle dizi haberleri show tv dizileri Çukur dizisi çukur izle show tv çukur son bölüm izle show tv canlı yayın