Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı geri adım attı: 'Özür diliyorum'

Magazin Haberleri

Çocuklar Duymasın’ın ‘Fıs Fıs İsmail’ karakterini canlandıran Süleyman Yağcı “Kadınlar tayt giymesin! Metroda, otobüste öpüşen birilerini görürsem uyarırım’ ifadeleriyle gündeme gelmişti. Açıklamalarıyla tepki çeken Yağcı özür diledi.

Yayınlandığı döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Fıs Fıs İsmail karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Süleyman Yağcı, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda “Kadınların tayt giymesini doğru bulmuyorum. İğrenç” sözleriyle tepki çekmişti.

Daha sonra söylediklerinin arkasında olduğunu söyleyen Yağcı, “Otobüste sevişen birilerini görsem onları da uyarırım. Benim yanımda kimse böyle bir şey yapamaz. Yanağından öper, el ele yürür buna bir şey demem ama otobüste metro da sıkıştırıp öpüşürse buna müdahale ederim” şeklinde konuşmuştu.

Açıklamalarıyla gündeme gelen Süleyman Yağcı büyük tepki çekmişti.

Süleyman Yağcı

ÖZÜR DİLEDİ

Gelen tepkiler üzerine Süleyman Yağcı geri adım attı. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Yağcı, söylediklerinin maksadını aştığını belirtti: “Kelimem maksadını aştı ve bunun için de kırdığım bütün kalplerden özür diliyorum. Niyetim kötü değil! Niyetim; kardeşçe, dostça, sevgi dolu bir hayat yaşamak.”

Kaynak: Haber Global TV

Süleyman Yağcı Çocuklar Duymasın magazin haberleri