Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı: 'Metroda öpüşürsen ben devreye girerim'

Magazin Haberleri
Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı: 'Metroda öpüşürsen ben devreye girerim'

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Fıs Fıs İsmail karakteriyle tanınan Süleyman Yağcı, tepki çeken 'tayt' açıklamasının ardından "Metroda öpüşmesinler" dedi.

Yayınlandığı döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde Fıs Fıs İsmail karakterini canlandıran Süleyman Yağcı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda “Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Kadınlar tayt giymesin. Adamlar sapıtıyor" açıklamasında bulunmuştu. Süleyman Yağcı, tepki çeken bu açıklamanın ardından, yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.  

“HALKA AÇIK YERLERDE ÖPÜŞÜLMEZ”

TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Süleyman Yağcı, "Sen sevgilinle metroda öpüşürsen, parkta, kafede, otobüs durağında öpüşürsen ben devreye girerim" dedi. 

Bu açıklamanın ardından sunucuların "Nasıl devreye girersin?" sorusuna karşılık, "Öpüşemezsin kardeşim, halka açık yerde öpüşemezsin kural vardır, ahlak vardır. Burası Türkiye Cumhuriyeti'dir. Atatürk ilke ve inkılapları ile kanunlar belirlenmiştir" şeklinde cevap verdi. 

Ardından konuşmasına "Yanağından öptü, el ele tutuştu bunlara bir şey demem. Öpüşmeden bahsediyorum. Otobüste sıkıştırıyor kızı köşeye. Var mı böyle bir hakkı ya!" sözleriyle devam etti.

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri fıs fıs ismail Süleyman Yağcı magazin