Clubhouse'un yatırımcıları arasında hangi ünlü oyuncu var?

Clubhouse
Clubhouse'un yatırımcıları arasında hangi ünlü oyuncu var?

Son dönemde yıldızı parlayan Clubhouse'un yatırımcıları arasında ünlü bir oyuncunun yer alması dikkat çekiyor.

Hayatımıza hızlı bir giriş yapan ABD çıkışlı sosyal medya platformu Clubhouse, sürekli artan kullanıcı kitlesiyle dikkat çekti. Facebook, Twitter ve Instagram gibi popüler sosyal medya uygulamalarından özellikleriyle ayrılan Clubhouse, 'ses temelli yeni nesil ağ' olarak tanımlanıyor.

Platforma davetiye sistemiyle dahil olunması kullanıcılarının dikkatini çekiyor fakat uygulamanın bu kadar etkili olmasının nedeni sadece bu yönü değil. 

Clubhouse'un yatırımcıları arasında hangi ünlü oyuncu var? - Resim : 1

CLUBHOUSE'UN YÜKSELİŞİNDE PAYI VAR!

Webrazzi'nin haberine göre, dünyaca ünlü oyuncu Ashton Kutcher'ın şiket yatırımcıları arasında yer alması Clubhouse'un etkisini büyüttü ve uygulamanın popülerliğini artırdı. 

Kutcher sayesinde, kanaat önderleri ve ünlüler de platforma dahil oldu. Bu etken Clubhouse'un yıldızının kısa sürede parlamasını sağladı. 

CLUBHOUSE NEDİR?

Clubhouse, günümüzün popüler sosyal medya uygulamaları Twitter, Facebook ve Instagram'ın arasına katıldı.  2020'de Alpha Exploration Co. yazılım şirketi tarafından geliştirilmiş olan Clubhouse uygulaması sohbet odaları üzerinden kullanıcılarına sesli etkileşim imkanı tanıyor. Sohbet odalarının hepsinin bir konusu bulunuyor. Sohbet odalarının kurucuları aynı zamanda moderatör oluyor. Bir moderatör sohbet odasındaki kullanıcılara konuşma izni veriyor. Konuşmak isteyen kişi izin talebi gönderiyor. Uygulama takma isimler ile kullanmanıza izin vermiyor.

Clubhouse'un yatırımcıları arasında hangi ünlü oyuncu var? - Resim : 2

CLUBHOUSE NASIL KULLANILIR?

Şu an için sadece iOS kullanıcılarına sunulan uygulamayı öncelikle cihazınıza indirmeniz gerekiyor.

Kullanıcı adı seçilip SMS yoluyla hesap doğrulaması yapıldıktan sonra Clubhouse, hesabınızı bekleme listesine alıyor.

Bekleme listesine girmeden üyelik işleminizin tamamlanması için ise uygulamaya üye olan bir kullanıcı tarafından davetiye almanız şart. Clubhouse'un Android cihazlar için de geliştirilmekte olduğunu belirtiliyor.

CLUBHOUSE DAVETİYESİ NASIL ALINIR?

- Bireysel davetiye yoluyla,

- Diğer sosyal medya platformları üzerinden,

- Clubhouse üyesi arkadaşlar tarafından davetiye alınıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Clubhouse Ashton Kutcher magazin haberleri