Ceyda Düvenci'den flaş Bülent Şakrak hamlesi! Eşine gönderme yaptı

Magazin Haberleri
Ceyda Düvenci'den flaş Bülent Şakrak hamlesi! Eşine gönderme yaptı

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak'ın evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Bir süredir boşanacakları konuşulan ünlü çiftten Ceyda Düvenci'den flaş bir hamle geldi. Ünlü oyuncu fotoğrafları silip eşine gönderme yaptı. Bu hamleye 'Boşanma kesinleşti' yorumları yapıldı.

Sekiz yıl önce evlenen ve magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinin boşanma kararı aldığı öğrenildi.

Evlilik terapisine gittiklerini açıklayan Ceyda Düvenci, evliliklerinde her şeyin yolunda gittiğini söylemişti.

Ceyda Düvenci'den flaş Bülent Şakrak hamlesi! Eşine gönderme yaptı - Resim : 1

EŞİNE GÖNDERME YAPTI

Geçtiğimiz günlerde sorulan boşanma iddialarını cevapsız bırakan Ceyda Düvenci'den flaş Bülent Şakrak hamlesi geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Düvenci, "Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… Sözler yetersiz kalırmış bazen… Evet, gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim. Ve hayat sana yine de teşekkür ederim. Vardır benim için bir planın hep bilirim. Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum. Ateş böcekleri iyidir. Bir de sinek kuşları, bir de kırlangıçlar ve baykuşlar" notunu yazdı.

Ceyda Düvenci'den flaş Bülent Şakrak hamlesi! Eşine gönderme yaptı - Resim : 2

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Ceyda Düvenci'nin bu sözlerine ek olarak Instagram hesabından Bülent Şakrak ile olan fotoğraflarını silmesi de 'Boşanma kesinleşti' yorumlarını beraberinde getirdi.

Kaynak: Haber Global TV

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak boşanma haberleri magazin magazin haberleri