Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ekranlara dönüyor! Bu defa sunucu olacak

Magazin Haberleri
Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ekranlara dönüyor! Bu defa sunucu olacak

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, ekranlara dönüyor. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Canseven 'Patlat Kazan' isimli yarışmanın sunucusu oldu.

Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolar ile tanınan ve ardından katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven, ekranlara döneceğini duyurdu. Cemal Can Canseven, Star TV'de ekrana getirilecek olan Patlat Kazan adlı yarışmayı sunacak.

ÖDÜL 500 BİN TL

Canseven'in eğlenceli sunumuyla ekrana gelecek ola yarışmada 22 yarışmacı 500 bin TL'nin sahibi olmak için kıyasıya mücadele edecek. "Patlat Kazan" bayram sonrası Star TV ekranında olacak.

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ekranlara dönüyor! Bu defa sunucu olacak - Resim : 1

Haftada 2 gün yayınlanması planlanan yarışmanın günleri ise henüz belli değil.

"HAZIR OLUN, KAVUŞUYORUZ"

Instagram hesabından yarışmanın tanıtım videosunu paylaşan Cemal Can Canseven, "Oh be artık rahatça söyleyebilirim. Bu yaz birlikte hem eğleniyoruz hem kazanıyoruz. Patlat Kazan, çok yakında Star TV'de başlıyor. Hazır olun, kavuşuyoruz" ifadelerini kullandı. Ünlü ismin paylaşımına Burcu Özberk, Yasemin Sakallıoğlu, Selin Ciğerci, Atakan Arslan, Elçin Afacan ve Fırat Albayram gibi isimlerden destek yorumu geldi.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor Survivor Cemal Can magazin haberleri magazin