Ceyda Düvenci amuda kalkıp dövmesini gösterdi

Ceyda Düvenci amuda kalkıp dövmesini gösterdi

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, sırtındaki dövmesini amuda kalkarak takipçileriyle paylaştı. Düvenci'nin, son paylaşımındaki pozu ise tepkilere neden oldu.

Meslektaşı Bülent Şakrak ile mutlu bir evliliği olan Ceyda Düvenci, günlük hayatına dair detayları sık sık sosyal medya hesabından paylaşıyor. 

Ceyda Düvenci amuda kalkıp dövmesini gösterdi - Resim : 1

ŞEMS-İ TEBRİZİ'NİN SÖZLERİYLE PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu, son olarak sırtına yaptırdığı dövmesini baş aşağı poz vererek paylaştı. Düvenci, kısa sürede gündem olan gönderisine, Şems-i Tebrizi’nin "Nereden biliyorsun, hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını" notunu ekledi. 

Ceyda Düvenci amuda kalkıp dövmesini gösterdi - Resim : 2

Sosyal medya kullanıcıları, Ceyda Düvenci'nin son paylaşımına teki gösterdi. 

Ceyda Düvenci amuda kalkıp dövmesini gösterdi - Resim : 3

Sosyal medyada kısa sürede yayılan Düvenci'nin fotoğraflarına "Gerekli miydi şimdi bu?", "Son dönemde gündeme gelmek için ne yapacağını şaşırdı" yorumları yapıldı. 

Ceyda Düvenci amuda kalkıp dövmesini gösterdi - Resim : 4

'REGL' PAYLAŞIMINA GELEN TEPKİLERE BÖYLE YANIT VERMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Ceyda Düvenci, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekmişti. 

Ceyda Düvenci amuda kalkıp dövmesini gösterdi - Resim : 5

10 yaşındaki serebral palsi hastası kızı Melisa’nın ilk kez regl olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Düvenci tepki toplamıştı. Düvenci, paylaşımında “Gün senin günün… Gözümde mutluluk gözyaşları… Balköpüğüm genç kız oldu… Gelsin ritüeller… Kutlayalım yeni zamanını… 18/01/21” ifadelerini kullanmıştı.

"HAFTAYA KUTLAMA YAPACAĞIM"

Ceyda Düvenci, kendisine gelen tepkiler sonrasında şu açıklamayı yapmıştı:

"Aynı fikre sahip olmasak da kıymet verdiğim, zaman ayırıp önem ve emek vererek yazdığınız tüm cümlelerinize cevabımı paylaşmak istedim. Benim için güçlü bir kız çocuğu; önce kendini ve bedenini seven, kendine dair her değişimine kıymet veren, kendi ile ilgili her şeyle gurur duyan, duygularına ve özüne şefkat duyan, kendi fikirleri olan, başkaları için yaşamayan, ailesinden kıymet gören ve her güzel anını kutlayabilendir.

Haftaya kızım için Anadolu'dan günümüze ulaşan kıymetli ritüellerle kutlama yapacağım. Çünkü artık bir genç kız. Artık çocuk değil. Bedenini doğru anlaması ve sahip çıkabilmesi için, kendine kıymet vermesi için yapacağım bu ritüeli. Her evlat değişir, dönüşür, regl olur, sünnet olur, mezun olur, aşık olur, evlenir gelin-damat olur, anne-baba olur. Tüm bu dönüşüm anları kıymetli ve kutlanasıdır. Ve tüm bu kutlama ritüelleri atalarımızdan bize mirastır..."

Kaynak: Haber Global TV

Ceyda Düvenci magazin haberleri