Cenk Eren'den çok konuşulacak Şeyma Subaşı yorumu: 'Keşke haklı çıkmasaydım!'

Cenk Eren'den çok konuşulacak Şeyma Subaşı yorumu: 'Keşke haklı çıkmasaydım!'

Bir süredir aşk yaşayan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Subaşı'nın, sevgilisinin ona aldığı hediyelerin sahte olduğunu öğrenince ilişkisini bitirdiği iddia edildi. Ünlü şarkıcı Cenk Eren'in konuyla ilgili yorumu ise dikkat çekti.

Şeyma Subaşı uzun bir süredir, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyordu. Hamile olduğunu ve evleneceğini açıklayan Subaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir açıklama yaparak, bebeğini kaybettiğini duyurdu. Bu açıklamanın ardından Şeyma Subaşı, Ibiza'da tek başına görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Subaşı'nın yanında sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin olmaması ve parmağına tektaşını takmaması ayrılık iddialarını kuvvetlendirmişti. 

Cenk Eren'den çok konuşulacak Şeyma Subaşı yorumu: 'Keşke haklı çıkmasaydım!' - Resim : 1

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin hakkında çıkan 'dolandırıcı' iddialarının ardından Alsaloussi'nin ona aldığı hediyelerin aslında sahte olduğunu anlayan Şeyma Subaşı’nın ilişkiyi bitirdiği öne sürüldü. 

Ayrıca bebeğimi kaybettim diyen Şeyma Subaşı'nın aslında kürtaj yaptırdığı da iddia edildi. 

Cenk Eren'den çok konuşulacak Şeyma Subaşı yorumu: 'Keşke haklı çıkmasaydım!' - Resim : 2

O JESTİ ELEŞTİRMİŞTİ

Mısırlı Mohammed Al Saloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı ile kızı Melisa’nın yolculuk yapabilmesi için bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçağı kapatması çok konuşulmuştu.

Cenk Eren'den çok konuşulacak Şeyma Subaşı yorumu: 'Keşke haklı çıkmasaydım!' - Resim : 3

"BU PARANIN KAYNAĞINI SORMAK LAZIM"

Ünlü şarkıcı cenk Eren, bu jestle ilgili olarak şu yorumda bulunmuştu: 

"Bu kadar kolay harcanan paraların kaynakları hep sorunlu olur, bu imkanlardan yararlanırken bunun kaynağını sormak lazım Allah korusun siz sevgiliniz sanırsınız, o sizi başka şeyler için kullanıyordur haberiniz bile olmaz. Bir de evladınız yanınızda." 

Cenk Eren'den çok konuşulacak Şeyma Subaşı yorumu: 'Keşke haklı çıkmasaydım!' - Resim : 4

"LİNÇ EDİLMİŞTİM"

Cenk Eren, Mohammed Alsaloussi hakkındaki dolandırıcılık iddialara üzerine o günlerde yaptığı yorumu hatırlatıp "Keşke haklı çıkmasaydım, bir de böyle yazdığım için linçe uğramıştım" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Cenk Eren Şeyma Subaşı Mohammed Al Saloussi magazin haberleri