Bergüzar Korel "Hiç hoşuma gitmiyor" deyip hayranlarından bir ricada bulundu

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, uzaktan fotoğrafını ya da videosunu çeken hayranlarına seslenerek "Bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Zaten yanıma gelip, birlikte fotoğraf çektirsek daha bir anlamı, hatırası olur" dedi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, şu sıralar üçüncü çocuklarının dünyaya gelmesi için gün sayıyor. İki oğlu olan çift, bu kez kız bebek bekliyor. Eşi Halit Ergenç'le birlikte Bodrum'da tatil yapan Korel, sık sık paylaşım da yapıyor.

Ünlü oyuncu Instagram hesabından yayınladığı videoda ise hayranlarına ricada bulundu. Ünlü oyuncu gizli bir şekilde fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olduğunu ifade etti. 

"NORMAL HAYATTA BİZİMLE KARŞILAŞANLARDAN KÜÇÜK BİR RİCAM VAR"

38 yaşındaki Korel, "Biz şu an tatildeyiz. Bu videoyu izleyenlerden ya da normal hayatta bizimle karşılaşanlardan küçük bir ricam var. Bazen uzaktan fotoğrafımızı ya da videomuzu çekiyorsunuz, çocuklarımızın videosunu çekiyorsunuz. Bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Zaten yanıma gelip, birlikte fotoğraf çektirsek daha bir anlamı, hatırası olur. Hem de ben uzaktan gözetleniyor hissi yaşamam. Çünkü insan kendini çok kötü hissediyor. Ben insanların yüz ifadelerinden her şeyi anlayabiliyorum, dudak okuyabiliyorum. Gelin, birlikte selamlaşalım, birlikte fotoğraf çektirelim. Güzel bir hatıra kalsın... Ne dersiniz?" sözleriyle çağrı yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Halit Ergenç Bergüzar Korel